Noua metodă de autorizare in Internet Banking

Începând de luni, 5.08.2019, este disponibilă o nouă metodă de autorizare a tranzacțiilor efectuate prin aplicația de Internet Banking  I-B@nk – am creat o experiență mai sigură și mai ușoară pentru tine. Dacă ești utilizator al aplicației de Internet Banking I-B@nk iata ce ai de făcut:
 
iPhone: instalează noua aplicație accesând link-ul ce va fi trimis prin SMS, iar noi îți vom trimite un nou cod de activare în urmatoarele zile. Dupa primirea lui, doar noua aplicație va mai putea fi utilizată pentru autentificare sau autorizare tranzacții.
Când activezi noua aplicație, te rugăm să te asiguri că îi permiți să îți trimită notificări de tip “push”.
Android: actualizează aplicația din Google Play după ce vei fi notificat ca este disponibilă actualizarea (în cazul în care actualizările aplicațiilor tale nu se fac automat). Asigură-te că aplicația are activată permisiunea să îți trimită  notificări de tip “push".
Hard Token: În cazul în care nu ai intrat deja în posesia lui, noul dispozitiv te asteaptă în sucursala ta Intesa Sanpaolo Bank. Te rugăm să îl ridici pentru a putea efectua tranzacții în continuare.
Suntem aici dacă ai nevoie de noi: 0800.800.888 (apel gratuit din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă din România)  sau 0372.712.194 ( telefon apelabil si din străinătate).