Programul de lucru

Intesa Sanpaolo Bank dispune de o retea de unitati la nivelul intregii tari. Programul de lucru  al sucursalelor si agentiilor Intesa Sanpaolo Bank este de Luni până Vineri între 09:00 și 16:30. Pentru a identifica cea mai apropiata unitate va rugam sa accesati acest link.

Desigur, pentru siguranța tuturor, trebuie să respectăm în continuare măsurile de prevenție:

- Dacă vizita în sucursală nu poate fi amânată, vă rugăm să stabiliți în prealabil o întâlnire sunând la numarul de telefon al sucursalei, pe care doriți sa o vizitați. Aici puteți găsi datele de contact.
- Accesul în sucursală este restrâns la câte 2 clienți în același timp, în baza programării, respectând o distanță de cel puțin 1.5 m față de celelalte persoane prezente în sucursală, în spațiile de deservire sau în cele de așteptare.
- Accesul se face doar după ce un angajat instruit al Băncii v-a măsurat temperatura. În cazul în care prezentați valori peste limita normală, ne rezervăm dreptul de a nu permite accesul.
- Purtarea măștii este obligatorie în spațiul sucursalei.
- Spatiul sucursalei este igienizat și dezinfectat periodic. Pentru mai multă siguranță, vă rugăm să utilizați dezinfectantul disponibil la intrarea în Bancă. 

Vă mulțumim