Primii 100 de clienti eligibili primesc consultanta gratuita din partea unui arhitect specializat in design
interior

Vrei sa renovezi cu stil?

Credit pentru modernizarea casei

Intesa Sanpaolo Bank iti transforma casa impreuna cu un designer de interioare.

Completeaza formularul “Creditul pentru modernizarea casei” si ai sansa sa castigi!

si poti castiga
Creditul pentru modernizarea casei

Care este premiul campaniei?

Poti castiga o propunere de amenajare interioara, potrivita preferintelor tale, pentru una din camerele casei tale pe care vrei sa o renovezi, propunere realizata de unul dintre arhitectii nostri specializati in design interior.

Imi place. Cum pot sa castig?

Primele 100 de persoane care au aplicat pentru credit si au fost declarate eligibile pentru obtinerea acestuia vor primi consultanta gratuit. Fara tragere la sorti!

Cum functioneaza?

Dupa completarea formularului, un reprezentant al bancii te va contacta pentru a realiza o simulare/scoring pentru obtinerea creditului. Daca esti eligibil, vei primi apoi pe e-mail un chestionar pe care te rugam sa-l completezi pentru a afla preferintele tale in materie de design interior. Chestionarul completat va fi trimis inapoi pe e-mail impreuna cu 2-3 fotografii cu spatiul pe care vrei sa il amenajezi. In maxim 3 zile lucratoare, vei primi de la noi ideea de amenajare.

Cine sunt arhitectii care imi vor amenaja camera?

Daca vrei sa ii cunosti gasesti aici mai multe detalii.

Regulamentul campaniei

Gasesti aici termenii si conditiile complete ale campaniei promotionale dedicate Creditului pentru Modernizarea Casei. .

Despre
campanie

Consultanta gratuita pentru primii 100 de clienti eligibili pentru “Creditul pentru modernizarea casei” inscrisi in perioada campaniei.

In functie de valoarea locuintei pe care o ipotechezi si a veniturilor tale, poti sa iti finantezi cheltuielile necesare pentru modernizarea casei, cu o suma cuprinsa intre 3.000 si 100.000 de Euro, pe o perioada de pana la 25 de ani, fara nici un fel de avans Lucrarile de modernizare pot fi efectuate si in regie proprie. Dupa acordarea creditului, vei putea ridica pana la 50.000 Euro in numerar, in baza documentelor justificative: factura proforma, chitanta, bonuri fiscale, declaratie pe proprie raspundere, urmand ca diferenta pana la limita creditului sa fie utilizata prin virament bancar catre furnizorul de materiale/ antreprenor. Afla mai multe si despre arhitectii nostri specializati in design interior, care iti propun ideea de amenajare.

Creditul pentru modernizarea casei

Cand ai nevoie de un credit pentru renovarea locuintei apeleaza la... casa ta!

Renoveaza cu stil si aplica pentru Creditul pentru Modernizarea casei
de la Intesa Sanpaolo Bank.

Descopera oferta completa aici

Pentru mai multe informatii te asteptam in cea mai apropiata sucursala Intesa Sanpaolo Bank

www. intesasanpaolobank.ro

TELVERDE
0800 800 888
apel gratuit din orice retea de telefonie fixa sau mobila