Call Center

I-DESK

Biroul International Desk din cadrul Intesa Sanpaolo Bank este o structura menita sa ofere asistenta investitorilor straini care opereaza deja sau doresc sa initieze o activitate in Romania. Aici puteti gasi un interlocutor competent si de incredere, avand ca obiectiv principal crearea sentimentului de “just like in your home country” cand lucrati cu noi. Ne dorim sa consolidam relatia de “partener global” pe care Grupul Intesa Sanpaolo si-o propune cu toti clientii sai oriunde in lume.

Cu ajutorul structurii centrale sau cea a retelei teritoriale a bancii, Biroul International Desk ofera asistenta bancara la nivel de:
 

  • oferta completa produse si servicii
  • deschidere cont curent
  • produse creditare
     

 In ceea ce priveste aspectele fiscale, legale sau contabile, sau orice alte activitati care nu apartin direct sferei bancare, asiguram personal calificat pentru consultanta prin resurse interne sau prin parteneri externi – pe tot teritoriul tarii – care pot oferi servicii direct clientilor interesati.

In acelasi timp, avem parteneriate de colaborare incheiate cu diverse organizatii care au ca si scop dezvoltarea mediului de afaceri romanesc

Echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie la
i-desk@intesasanpaolo.ro