24-28 iunie 2019 , Baza Sportivă Complex Agronomie, Bulevardul Expozitiei 22, București

Intesa Sanpaolo Bank Italia Soccer Camp şi-a desemnat participanţii!

Dragi părinţi,

Intesa Sanpaolo Bank alături de partenerii evenimentului vă mulțumesc pentru înscrierea copiilor în cursa pentru un loc în tabăra sportivă Intesa Sanpaolo Bank Italia Soccer Camp.

Peste 100 de copii vor participa la prima ediție a Intesa Sanpaolo Bank Italia Soccer Camp, ce va avea loc în a doua saptămână a vacanței de vară (24-28 iunie) în baza sportivă Complex Agronomie din Bulevardul Expoziției nr. 22, București. Află acum cine se va antrena alături de antrenori italieni profesioniști și foști jucători de fotbal. Detalii aici.

Detaliile zilei de luni, 24 iunie, baza sportivă Complex Agronomie din Bulevardul Expoziției nr. 22 București:

11:00 - 13:00 preluarea kitului de echipament, prezentarea adeverinței medicale și a acordului prelucrare date, completat și semnat.

15:30 - 16:30 deschiderea oficială a Intesa Sanpaolo Bank Italia Soccer Camp.

16:30 – 19:30 prima sesiune de antrenament Intesa Sanpaolo Bank Italia Soccer Camp.

Portarii vor primi un singur kit de antrenament. Ceilalți participanți sunt rugați ca la revenirea de la ora 16:30, pentru deschiderea oficială, să fie toți îmbrăcați în echipamentul alb cu bleu (ca în imaginea de mai jos). Vă rugăm să fie pregătiți cu proprii pantofi sport, de fotbal pentru teren cu iarbă naturală. Vor exista pauze de hidratare în care copiii vor primi apă oferită de organizatori.

Reamintim că transportul, masa și cazarea pentru toți participanții intră exclusiv în sarcina părinților / tutorilor, organizatorii neavând nicio responsabilitate în acest sens.

Pe parcursul celor cinci zile copiii vor avea parte de diferite surprize, precum o demonstrație de fotbal freestyle sau vizita lui Toto Schilaci.

Vă așteptăm la eveniment!

Vă reamintim că programul de antrenamente va fi: luni- vineri; 09:30-12:30

IMPORTANT:

Participanții trași la sorți vor avea nevoie de avizul medicului de familie sau de disciplină sportivă care să ateste că sunt apţi pentru desfășurarea de activități sportive. Fără avizul medical în original aceștia nu vor putea participa la antrenamentele Intesa Sanpaolo Bank Italia Soccer Camp, conform regulamentului.

În cazul în care participantul la eveniment, din neatenție sau din rea voință produce daune în interiorul locației unde se desfășoară evenimentele din cadrul taberei, echipamentelor sau terţelor persoane, părinții acestuia sau tutorele legal va trebui să plătească costurile aferente acestor daune.

Nu sunt permise în bagajul zilnic obiecte sau substanțe care pot răni (chiar dacă acestea au o altă destinație).

Intesa Sanpaolo Bank Italia Soccer Camp

Lansată oficial în România de către Gianluca Zambrotta, tabăra de fotbal Intesa Sanpaolo Bank Italia Soccer Camp este un program de pregătire sportivă destinat copiilor (fete și băieți) cu vârste între 7 și 14 ani.

Cei mai buni doi jucători din această tabără vor fi selectați pentru a participa gratuit, ca reprezentanți ai României, la un eveniment special în Italia unde se vor antrena alături de copii din toată lumea, în centrul sportiv al Federației italiene de fotbal FIGC în Coverciano, Florența.

Te vei întâlni cu antrenori italieni profesioniști și foști jucători italieni de fotbal care îți vor oferi timp de o săptămână antrenamente și pregătire tehnică specifică modelului italian de fotbal.

Situat în sectorul 1 al capitalei, în campusul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară, Complexul Sportiv “Sport Team”, pune la dispoziţia participanţilor vestiare şi toalete precum şi o parcare spaţioasă. Accesul se face din Bulevardul Expoziţiei nr 22.

Mijloace de transport: tramvaiul 41.


Parteneri eveniment