24-28 iunie 2019 , Baza Sportivă Complex Agronomie, Bulevardul Expozitiei 22, București

Înscrie-te până pe 7 iunie 2019 la prima ediţie a Italia Soccer Camp, oferită de către Intesa Sanpaolo Bank.

Lansată oficial în România de către Gianluca Zambrotta, tabăra de fotbal Intesa Sanpaolo Bank Italia Soccer Camp este un program de pregătire sportivă destinat copiilor (fete și baieti) cu vârste între 7 și 14 ani.

Cei mai buni doi jucători din această tabară vor fi selectați pentru a participa gratuit, ca reprezentanți ai României, la un eveniment special în Italia unde se vor antrena alaturi de copii din toată lumea, în centrul sportiv al Federației italiene de fotbal FIGC în Coverciano Florența.

Te vei întâlni cu antrenori italieni profesioniști și foști jucători italieni de fotbal care îți vor oferi timp de o săptămâna antrenamente și pregătire tehnică specifică modelului italian de fotbalul.

Înscrierile la această tabară se fac exclusiv prin intermediul website-ului www.intesasanpaolobank.ro, iar participanții sunt aleși prin tragere la sorți.

Participarea este gratuită, costurile cu antrenamentul și kitul de echipament fiind suportate integral de Intesa Sanpaolo Bank.

Formular de înscriere:

Toate câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii

NOTĂ: Informațiile cu privire la dimensiuni și mărimi sunt necesare pentru echipametele de joc.

În momentul preluării KIT-ului de echipament, pentru primirea căruia veți semna, totodată veți primi și Informarea privind prelucrarea de date cu caracter personal și sensibile ale minorilor și ale altor persoane și veți semna acordul în acest sens.

Vezi aici INFORMAREA ȘI ACORDUL PRIVIND PRELUCRAREA DE DATE CU CARACTER PERSONAL ȘI SENSIBILE ALE MINORILOR ȘI ALE ALTOR PERSOANE.

Află mai multe informații la TelVerde: 0800 800 888 (apel gratuit din orice rețea de telefonie mobile sau fixă din România).


Parteneri eveniment

Felicitări!

Micul tău fotbalist a fost înscris în tragerea la sorți pentru Intesa Sanpaolo Bank Italia Soccer Camp!

Lista participanţilor va fi afişată în data de 11 iunie 2019 pe intesasanpaolobank.ro

Mult succes!

< Înapoi la formular