Call Center

Plata cu cardul de debit la pompele automate de benzină

Bucureşti, 18 august 2017 - Posesorii cardurilor de debit emise de către Intesa Sanpaolo Bank pot, începând cu luna august, să efectueze tranzacții la comercianții de tip pompe automate de benzină, în toate țările în care sunt instalate astfel de stații neasistate de personal.

Această facilitate devine funcțională după ce banca a îmbunătățit sistemul de autorizare a tranzacțiilor, în conformitate cu noile standarde de securitate ale operatorului de plată Visa. Clienții Intesa Sanpaolo Bank au acum o mai mare libertate de mișcare, în timp ce siguranța tranzacțiilor cu cardul este sporită prin utilizarea tehnologiei cu cip și a serviciului de securizare a tranzacțiilor pe Internet 3D Secure.

Cardul de debit VISA Inspire este o soluţie unică de plată la nivel internaţional oferită de Intesa Sanpaolo, care asigură clienților posibilitatea de a face plăți sau retrage numerar cu zero comisioane, de la o rețea de aproximativ 10.000 de ATM-uri, în oricare dintre  cele 12 ţări în care Grupul are bănci subsidiare. În plus, tehnologia contactless oferă multiple avantaje, precum rapiditate la plăţile de mică valoare, toate contribuind la confortul clientului, în condiții de securitate ridicată.