Ia-ți creditul de nevoi personale până pe 31 octombrie și ai dobândă fixă 8,45 pentru sume mai mari de 35.000 Lei, inclusiv, și 8,95% pentru sume mai mici de 35.000 Lei.

Creditul de Nevoi Personale de la Intesa Sanpaolo Bank poate fi utilizat pentru orice planuri mici, mari sau foarte mari ai avea. Cu o valoare maximă finanțată de 100.000 lei (respectiv 120.000 lei în cazul în care refinanțezi credite de la alte banci sau instituții financiare), sigur reușesti să îți duci planurile la bun sfarsit.


În plus, oferta noastră permite amânarea plății unei rate, pentru fiecare an calendaristic.

Dacă anticipezi că urmează o perioadă mai încărcată din punct de vedere al cheltuielilor, atunci ne poti cere amânarea unei singure rate (beneficiind de graţie atât la principal, cât şi la dobândă) în cadrul unui an calendaristic. Când optezi pentru amânarea ratei, data maturității creditului se va prelungi cu perioada pentru care ai beneficiat de graţie, fără a depăși însă cele 60 de luni care constituie perioada maximă de acordare a creditului de nevoi personale sau vârsta maximă permisă la finalul creditului.*


Mai multe informații despre credit

  • Valoare 5.000 – 100.000 lei pentru credite noi (120.000 lei pentru refinanțarea creditelor de la alte instituții de credit sau financiare);
  • Dobândă fixă pe toată perioada de creditare, astfel ca nu există risc de dobândă;
  • Reducere suplimentară a dobânzii, acordată în funcție de valoarea creditului.
  Valoare credit LEI
5.000 - 34.999 Lei 35.000 - 120.000 Lei
Dobândă (fixă) 8,95% 8,45%

 

  • Perioada de creditare: 6 – 60 luni;
  • Zero comision de analiză dosar, dacă se refinanțează credite de la alte instituții de credit sau instituții financiare;
  • Perioadă de grație la plata principalului de până la 3 luni, pentru care poți opta la acordarea creditului.

Utilizarea creditului

Banii vor fi virați în contul tău curent. Dacă ai deja un cont în lei deschis la noi îl poți utiliza pe acela sau poți opta pentru deschiderea unui cont. Suma va putea fi folosită prin retragerea de numerar de la ghișeul băncii sau transferată, conform indicațiilor primite de la tine, în contul furnizorului de bunuri și servicii (spre exemplu, atunci când vrei să îți iei o mașină nouă) sau în contul unei bănci, pentru credite refinanțate.
Pentru punerea la dispoziție a creditului nu se reține comision bancar.


Rambursarea creditului

Este suficient să depui rata în contul curent asociat creditului, respectând data scadentă. Dacă ai ales să încasezi venitul în contul curent deschis la noi, atunci nu mai este necesar să depui sau transferi rata, aceasta urmând să se rețină automat din venitul încasat în cont, la data scadentă.

Te sfătuim sa alegi o dată scadentă cât mai apropiată de data la care se încasează venitul lunar (de ex: salariu, pensie), astfel încât rambursarea creditului să se facă automat.


Acte necesare pentru obtinerea creditului

- Document de identitate – carte de identitate sau buletin, în cazul rezidentilor;
- Cerere de credit;
- Informare prelucrare date cu caracter personal în procesul de creditare;
- Acord de interogare și prelucrare a informațiilor din bazele de date ale ANAF;
- Informare referitoare la prelucrarea datelor personale în Sistemul Biroului de Credit.


*Pentru a beneficia de această facilitate trebuie să nu fi înregistrat restanțe sau întârzieri în rambursarea oricăror sume datorate în temeiul contractului de credit. În perioada de graţie, atât dobânda cât și principalul se calculează şi, la finalul perioadei de grație, se vor redistribui pe numărul de scadențe rămase până la data maturității creditului.Exemplu reprezentativ de calcul
Exemplu reprezentativ pentru un credit de nevoi personale de 35,000 lei, acordat pe 5 ani, rambursare în rate egale: dobândă fixă 8.45%, DAE este 9,39%, valoarea primei sume lunare de plată 721,24 lei, valoarea totală plătibilă: 43.534 lei, care include comisionul de analiză dosar: 200 lei, comisionul de administrare lunară a contului curent asociat creditului: 4 lei/ lună şi costul înscrierii ipotecilor mobiliare la RNPM de 60 lei.
Dacă aceast credit se acordă pentru refinanțarea unuia sau mai multor credite de la alte bănci, atunci comisionul de analiză dosar este zero iar DAE 9.12% , valoarea totală plătibilă: 43.334 lei, comisionul de administrare lunară a contului curent asociat creditului: 4 lei/ lună şi costul înscrierii ipotecilor mobiliare la RNPM de 60 lei.

Lasă-ne datele de contact și te sunăm înapoi

Mulțumim! Datele tale au fost trimise. În cel mai scurt timp un specialist Intesa Sanpaolo Bank te va contacta.

*Toate câmpurile sunt obligatorii.

Termeni si conditii

Prin completarea acestui formular, am luat la cunostinta ca Banca va prelucra orice date cu caracter personal furnizate in cusprinsul acestuia, in scopul analizarii solicitarilor adresate, conform prevederilor Regulamentului UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Am luat la cunoştinţă că, în temeiul prevederilor Regulamentului UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, îmi sunt recunoscute următoarele drepturi: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul la rectificare; dreptul de a fi uitat; dreptul la restricționarea prelucrării; dreptul la portabilitatea datelor; dreptul la opoziţie; dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv pe crearea de profiluri; dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități, precum şi faptul că acestea pot fi exercitate printr-o cerere scrisă adresată Băncii, prin e-mail: dpo@intesasanpaolo.ro, fie prin poștă la adresa din București, Str. Nicolae Caramfil nr. 85A, etaj 4, Sector 1, Cod poștal 014142.