Afacerile ocupă un loc foarte important în portofoliu nostru, de aceea, parteneriatul cu o bancă cu experiență internațională alături de care să îți dezvolți în continuare afacerea, este foarte important.

Începe prin deschiderea unui cont curent, în lei sau în valută și vei beneficia de o mulțime de avantaje:

- poți efectua întreaga gamă de operațiuni bancare curente: depuneri/ retrageri de numerar, plăți și încasări cu ordine de plată și instrumente de debit;
- poți efectua operațiuni de schimb valutar (ex. tranzacții de vânzare-cumpărare valută contra RON sau valută cu data de decontare today, tomorrow sau spot); 
- beneficiezi de o gamă variată de depozite la vedere și la termen cu dobânzi atractive.
  
Ai posibilitatea să optezi și pentru deschiderea unui Cont Curent TVA pentru plata defalcată a TVA-ului pentru afacerea ta. Iți stăm la dispoziție în toate unitățile teritoriale. 

Ce trebuie să știi despre Contul de TVA?

- Deschiderea și administrarea contului sunt gratuite;
- IBAN-ul conține șirul de caractere “TVA”;
- poate fi deschis la cerere în RON și alte valute; 
- este disponibil în aplicația I-B@nk; 
- este restricționat pentru operațiunile de retragere numerar;
- se bonifică similar contului curent. 
  
Atenție!

- Pentru tranzacțiile cu cardul sau cele cu numerar este necesar să transferi în contul TVA sumele încasate în termen de 30 zile de la încasarea contravalorii livrării de bunuri/prestări servicii.
- Contul TVA poate fi executat silit exclusiv pentru creanțe de natură TVA datorate bugetului de stat.
  
Te așteptăm în oricare din unitățile Intesa Sanpaolo Bank pentru a descoperi și alte tipuri de conturi bancare, precum: conturi de depozit escrow, conturi de depozit garanție de bună execuție, conturi de depozit gestionări.

Pentru detalii legate de valoarea comisioanelor aplicabile serviciilor de cont curent, te invităm să consulți Lista  privind Costurile Standard ale Băncii aici.

Documente utile