• No Suggestions Result

Asigurare de viață și șomaj

Ce primești

Asigurare de viață și șomaj

Ştim cu toţii că neprevăzutul face parte din viaţa noastră, de aceea este important să te asiguri că în orice situaţie poți oferi continuitate planurilor tale. 
Adresată diverselor categorii de ocupații, asigurarea de viață și șomaj este soluția ta de rezervă pentru situațiile în care îți este dificil să rambursezi creditul.

Dacă alegi să îți iei odată cu Creditul imobiliar/ipotecar și Asigurarea de viață si șomaj, oferită în parteneriat cu Groupama Asigurări, beneficiezi de suport financiar în cazul unor evenimente nedorite. 
Potrivită pentru diverse categorii de venituri, asigurarea este soluția de rezervă pentru situațiile în care solicitantului sau familiei acestuia le este dificil să plătească creditul: deces din orice cauză-boală sau accident, incapacitate temporară de muncă din orice cauză, șomaj involuntar, spitalizarea din accident. 
Principalele beneficii ale asigurării asociate Creditului imobiliar/ipotecar sunt:

  • acoperire pe întreaga durată a creditului;
  • riscuri asigurate adaptate statutului socio-profesional al solicitantului;
  • confortul achitării integrale a creditului pentru riscul de deces din boală sau accident, chiar de la intrarea în asigurare;
  • sprijin financiar la rambursarea ratelor de credit în cazul apariției unui eveniment nedorit.

Costuri

MODALITATE FLEXIBILĂ DE PLATĂ A PRIMEI DE ASIGURARE ÎN FUNCŢIE DE OPŢIUNEA TA
Plătești o primă de asigurare lunară, care se calculează astfel: cota de primă de 0,04% este aplicată la valoarea soldului lunar al creditului

Exemplu de calcul: pentru un credit de 200.000 RON plătești o primă lunară inițială de 80 RON; valoarea primei descrește pe durata asigurării, fiind corelată cu soldul creditului.

Pentru mai multe detalii consultă pliantul dedicat, disponibil mai jos. 

APLICĂ ONLINE

Lasă-ne datele tale de contact și te sunăm înapoi!

eroare

Am citit Informarea privind protecția datelor, disponibilă aici - Protecția datelor cu caracter personalAi nevoie de ajutor?

Servicii de asistență disponibile non-stop

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare necesare funcționării site-ului, analizării performanței, pentru a-ți oferi conținut personalizat după interese și preferințe, precum și pentru activitatea noastră de publicitate online. (Politica de cookies)