Carduri

IMPORTANT!

Sistemul performant de detectare a fraudelor, de care dispunem, raportează activitățile neobișnuite, desfășurate în mediul real prin cardurile Intesa Sanpaolo Bank și ne permite blocarea acestora anterior efectuarii respectivelor tranzacții. Astfel, începand cu data de 01.08.2014 toate tranzacțiile efectuate în mediul real (la bancomat și POS - tranzacții la comercianți) prin cardurile dumnevoastră de debit și/sau de credit vor fi blocate în țările din lista atasată. Această masură nu este valabilă pentru plăți efectuate pe Internet la comercianții din țările respective. Banca vă poate contacta pentru a vă solicita confirmarea tranzacțiilor respective în vederea deblocării cardului Dumneavoastră.

Totodată, dacă știți că vă veți afla într-o anumită perioadă într-una din țările din lista atasată și doriți să utilizați cardul la bancomat sau la comercianți, vă rugăm să anunțați din timp Banca sunând la Tel Verde: 0800 800 888 (apel gratuit din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă din România, 24 de ore din 24, 7 zile din 7) sau la +40372712194 (număr apelabil și din afara țării) pentru a preîntâmpina procesul de blocare a tranzacțiilor efectuate în aceea țară.

Incepând cu data de 01.08.2014 cardurilor Dumneavoastră de debit și/sau de credit li se va aplica o limită lunară standard pentru tranzacții și retrageri de numerar în valoare de 50.000 lei. Limita lunară vine în completarea limitei zilnice, deja existente, cu scopul protejării fondurilor Dumneavoastră în cazul pierderii sau furtului cardului. Pentru detalii suplimentare va rugam sa consultati notificarea atasata.