Conectare

Start Internet Banking

IMPORTANT


1. B.C. INTESA SANPAOLO ROMANIA S.A. nu solicita in nicio situatie de la clientela acesteia, informatii confidentiale prin E-mail (ex: nume utilizator Internet Banking, cod token, numar de card, data expirarii acestuia, codul PIN), iar date precum parola sau codul PIN nu trebuie comunicate nimanui, nici macar bancii.

Urmariti permanent existenta elementelor de securitate care va asigura siguranta si confidentialitatea conexiunii (https://internetbanking.intesasanpaolobank.ro - conexiune criptata in zona de navigare a browser-lui, precum si pictograma ce reprezinta un lacat galben in miniatura). In situatia activarii cu mouse-ul a pictogramei respective, se vor furniza informatii legate de autenticitatea paginii de WEB respective - Identified by Thawte.2. Va reamintim ca IBAN-ul in format electronic nu contine spatii !

Pentru corecta procesare a platilor ordonate de Dvs si evitarea refuzurilor la plata, va rugam sa introduceti codul IBAN fara a lasa spatii la inceputul campului dedicat acestei informatii si fara spatii intre caractere.

Pentru informarea Dvs, gasiti aici lista tarilor participante in sistemul IBAN; pentru plati ordonate catre banci din aceste tari va rugam sa utilizati codul IBAN in format electronic, conform precizarilor de mai sus.

De asemenea va reamintim ca pentru o operatiune de plata initiata catre un stat membru UE, Elvetia si Principatul Monaco, in valutele acestor state, obligatoriu trebuie sa furnizati codul IBAN al beneficiarului si  codul SWIFT al bancii beneficiarului iar optiunea de comisionare este obligatoriu SHA; bancile intermediare sunt obligate sa transfere intreaga suma, fara a retine vreun comision din suma transferata.