Call Center

Termeni legali

Site-ul Bancii Comerciale Intesa Sanpaolo Romania (Intesa Sanpaolo Bank) contine informatii sumare referitoare la banca, grupul din care face parte Intesa Sanpaolo Bank, produsele si serviciile oferite. Site-ul poate oferi date previzionate si informatii intemeiate pe activitatea curenta, strategia si performantele financiare.


Cu toate ca prezentul site este intocmit si actualizat cu cea mai mare atentie, iar Intesa Sanpaolo Bank considera faptul ca informatiile cuprinse in site sunt de incredere, banca nu isi asuma nicio raspundere in ceea ce priveste acuratetea si actualitatea datelor si informatiilor continute in cuprinsul site-ului sau altor site-uri la care face trimitere prezentul site.


In consecinta, Intesa Sanpaolo Bank nu isi asuma nicio raspundere pentru erori, omisiuni sau inadvertente in cadrul datelor si informatiilor prezentate in acest site. Pentru a obtine informatii detaliate despre produsele si serviciile Intesa Sanpaolo Bank puteti contacta personalul din unitatile teritoriale ale bancii noastre.


In nicio situatie, informatiile prezentate in cuprinsul prezentului site nu vor fi considerate drept oferte de a contracta, recomandari, invitatii la ofertare sau mesaje promotionale si nu vor fi  interpretate ca fiind oferte de vanzare-cumparare a vreunui produs financiar.


In consecinta:

  • orice decizie de a investi luata in baza informatiilor prezentate in acest site va fi pe raspunderea exclusiva a investitorului;
  • nici Intesa Sanpaolo Bank si niciuna dintre societatile din cadrul Grupului Intesa Sanpaolo nu vor raspunde pentru despagubiri (incluzand daune directe / indirecte, materiale / morale sau consecventiale, daune pentru intreruperea activitatii, piederi financiare sau de orice natura, etc.) derivand din utilizarea in orice forma si in orice scop a datelor si informatiilor prezentate in site.


Desi Intesa Sanpaolo Bank a adoptat masuri corepunzatoare in scopul excluderii prezentei unor virusi de calculator in fisierele accesibile prin acest site, totusi recomanda utilizarea unui sistem anti-virus eficient si actualizat inainte de deschiderea si utilizarea fisierelor.  


Toate materialele publicate ori in orice mod prezente in acest site – incluzand marci, logo-uri, denumiri, imagini, comunicate de presa, articole si documente reproduse, precum si aplicatiile software, codurile si scripturile de format folosite pentru implementarea site-ului - sunt in proprietatea Intesa Sanpaolo Bank ori a Grupului Intesa Sanpaolo, sau a companiilor cu care societati din cadrul Grupului Intesa Sanpaolo au intrat in relatii comerciale si sunt protejate de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala. Toate drepturile rezervate. In consecinta, materialele mentionate nu pot fi copiate, descarcate, reproduse, utilizate in alte site-uri, modificate, transferate, distribuite sau comunicate tertilor fara acordul prealabil expres al proprietarului, cu exceptia cazului in care acestea sunt destinate strict uzului personal, orice utilizare comerciala fiind interzisa.