Bine de știut

Actualizarea datelor

Actualizarea datelor personale

În conformitate cu prevederile Regulamentului Băncii Naționale a României nr. 9/2008, privind cunoașterea clientelei, în scopul prevenirii spălării banilor și finanțării terorismului, cu modificările și completările ulterioare, este necesară actualizarea periodică și continuă a documentelor, informațiilor și a datelor de identificare ale clienților persoane fizice și persoane juridice și ale reprezentanților legali sau împuterniciților persoanelor juridice.

Astfel, daca au intervenit modificări în cele declarate băncii la inițierea relației de afacerite rugăm să vii cât mai curând la cea mai apropiată unitate teritorială Intesa Sanpaolo Bank sau cel puțin o dată pe an pentru actualizarea datelor. 

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Pentru a afla mai multe, te rugăm să accesezi Politica de cookies.