Bine de știut

Mobilitatea conturilor

Ai conturi la mai multe bănci, dar folosești doar unul singur? Poți efectua toate tranzacțiile prin contul deschis la Intesa Sanpaolo Bank, beneficiind de o mulțime de avantaje, alegând serviciul de mobilitate a conturilor.

Mobilitatea conturilor este soluția dedicată clienților care doresc schimbarea băncii pentru serviciile de plată sau unificarea acestora la o singură bancă și se aplică numai între băncile participante, pe care le găsești pe site-ul ARB.
 

Care sunt avantajele de care beneficiezi?

Asistența gratuită în comunicarea cu banca anterioară pentru transferarea soldului din contul anterior în contul nou, precum și a serviciilor de plată asociate.

Îți oferim posibilitatea să alegi Intesa Sanpaolo Bank ca punct de contact pentru transferul relației de cont curent de la bancă anterioară, fără a fi nevoie să te adresezi și băncii respective.

Intesa Sanpaolo Bank va colabora cu banca anterioară pentru ca operațiunile de plată de tip direct debit, serviciul de transfer periodic bancar (standing order) și ordinele de plată emise cu data plății în viitor, dar și soldul conturilor curente în lei, să fie transferate rapid și fără probleme la Intesa Sanpaolo Bank.

Astfel, vei economisi timp, bani și vei uita de griji suplimentare.

Trebuie doar să completați formularul Autorizare privind schimbarea contului de plăți, iar  noi vom colabora cu banca anterioară pentru a  face migrarea cât mai rapid.

Pentru mai multe detalii te invităm să consulți Ghidul privind transferul relațiilor de cont curent.


ATENȚIE!

Acest serviciu este disponibil în cazul conturilor curente deschise la orice bancă din România. În cazul în care la banca anterioară ai conturi într-o valută pe care Intesa Sanpaolo Bank nu o are în ofertă sau ai alte produse atașate contului curent (spre exemplu credit, card de credit, depozit) trebuie să te adresezi băncii unde ai aceste produse pentru a fi închise sau lichidate individual. Acestea nu se vor transfera.

Documente

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare necesare funcționării site-ului, analizării performanței, pentru a-ți oferi conținut personalizat după interese și preferințe, precum și pentru activitatea noastră de publicitate online. (Politica de cookies)