• poate cauți altceva?

Finanțări structurate

Strategii de parteneriate pe termen lung cu clienții noștri

Avantaje pentru afacerea dumneavoastră

Alte tipuri de finanțări

Finanțarea achizitiilor de companii și a entităților publice locale

Finantare de proiecte

Finantari de proiecte strategice in sectoare diverse

Sindicalizări

Proiecte de anvergura care vizeaza initiative investionale

Ce tipuri de finanțări oferim?

Definim strategii de parteneriate pe termen lung cu clienții noștri prin înțelegerea aprofundată a planurilor de dezvoltare a afacerii companiei, oferind soluții personalizate, asistență rapidă și profesionalism de înalt nivel. Toate acestea fiind concepute din perspectiva furnizării unui “serviciu global", atât în înteles geografic, cât și prin prisma gamei de soluții oferite:
 
Sindicalizări
Pentru proiecte de anvergură ca dimensiune și complexitate, care vizeaza inițiative investiționale în aria finanțărilor corporate, finanțărilor de proiecte, finanțării achiziției de companii sau finanțărilor publice, Intesa Sanpaolo Bank este partenerul potrivit pentru a sindicaliza creditul de care aveti nevoie.

Beneficiind de suportul și expertiza Grupului, Intesa Sanpaolo Bank se implica în credite sindicalizate atât în calitate de Aranjor Principal, cât și de Participant.
 
Finanțarea de Proiecte (“Project Finance”)
Intesa Sanpaolo Bank finanțează proiecte strategice în sectoare diverse cum ar fi energia, transporturile, serviciile de sănătate, sectorul de real estate.
 
Finanțarea achiziției de companii (“Acquisition Finance”)
În tendința de dezvoltare și creștere a cotei de piață, de cele mai multe ori o achiziție este calea cea mai rapidă de atingere a obiectivelor. Intesa Sanapaolo Bank vine în sprijinul acestei opțiuni strategice din viața unei companii, finanțând tranzacțiile de fuziuni și achiziții pentru companiile care demonstrează o poziție solidă în sectorul de activitate și potențial de creștere.
 
Finanțarea entităților publice locale (“Public Finance”)
Intesa Sanpaolo își propune să sprijine entitățile publice locale și centrale în proiectele de investiții, acordând finanțări adaptate nevoilor acestora, atât sub forma finanțării directe a administrațiilor publice, cât și sub forma finanțării parteneriatelor public-private.

Intesa Sanpaolo Bank faciliteaza accesul companiei dumneavoastră la soluții personalizate oferite de Grupul Intesa Sanpaolo privind consultanța specializată de fuziuni și achiziții, obținerea ratingului extern sau privind soluții complexe de acoperire la riscuri.

VREȚI MAI MULTE DETALII?

Lăsați-ne datele de contact și vă sunăm înapoi!

eroare

Am citit Informarea privind protecția datelor, disponibilă aici - Protecția datelor cu caracter personalAsistență

Servicii de asistență disponibile non-stop