• No Suggestions Result

Site-ul Băncii Comerciale Intesa Sanpaolo România (Intesa Sanpaolo Bank) conține informații sumare referitoare la bancă, grupul din care face parte Intesa Sanpaolo Bank, produsele și serviciile oferite. Site-ul poate oferi date previzionate și informații intemeiate pe activitatea curentă, strategia și performanțele financiare.

Cu toate că prezentul site este întocmit și actualizat cu cea mai mare atenție, iar Intesa Sanpaolo Bank consideră faptul că informațiile cuprinse în site sunt de încredere, banca nu își asumă nicio raspundere în ceea ce privește acuratețea și actualitatea datelor și informațiilor conținute în cuprinsul site-ului sau altor site-uri la care face trimitere prezentul site.

În consecință, Intesa Sanpaolo Bank nu își asumă nicio răspundere pentru erori, omisiuni sau inadvertente în cadrul datelor și informațiilor prezentate în acest site. Pentru a obține informații detaliate despre produsele și serviciile Intesa Sanpaolo Bank puteți contacta personalul din unitățile teritoriale ale băncii noastre.

În nicio situație, informațiile prezentate în cuprinsul prezentului site nu vor fi considerate drept oferte de a contracta, recomandări, invitații la ofertare sau mesaje promoționale și nu vor fi interpretate ca fiind oferte de vânzare-cumpărare a vreunui produs financiar.
 

În consecință:

* orice decizie de a investi luată în baza informațiilor prezentate în acest site va fi pe răspunderea exclusivă a investitorului;

* nici Intesa Sanpaolo Bank și niciuna dintre societățile din cadrul Grupului Intesa Sanpaolo nu vor răspunde pentru despăgubiri (incluzând daune directe / indirecte, materiale / morale sau consecvențiale, daune pentru întreruperea activității, pierderi financiare sau de orice natură, etc.) derivând din utilizarea în orice formă și în orice scop a datelor și informațiilor prezentate în site.

Deși Intesa Sanpaolo Bank a adoptat măsuri corepunzătoare în scopul excluderii prezenței unor viruși de calculator în fișierele accesibile prin acest site, totuși recomandă utilizarea unui sistem anti-virus eficient și actualizat înainte de deschiderea și utilizarea fișierelor.

Toate materialele publicate ori în orice mod prezente în acest site – incluzând mărci, logo-uri, denumiri, imagini, comunicate de presa, articole și documente reproduse, precum și aplicațiile software, codurile și scripturile de format folosite pentru implementarea site-ului - sunt în proprietatea Intesa Sanpaolo Bank ori a Grupului Intesa Sanpaolo, sau a companiilor cu care societăți din cadrul Grupului Intesa Sanpaolo au intrat în relații comerciale și sunt protejate de legislația privind drepturile de proprietate intelectuală. Toate drepturile rezervate.

În consecință, materialele menționate nu pot fi copiate, descărcate, reproduse, utilizate în alte site-uri, modificate, transferate, distribuite sau comunicate terților fără acordul prealabil expres al proprietarului, cu excepția cazului în care acestea sunt destinate strict uzului personal, orice utilizare comercială fiind interzisă.

Ai nevoie de ajutor?

Servicii de asistență disponibile non-stop