• No Suggestions Result

Cardul de debit Visa Inspire

Pentru acces la banii tăi oriunde și oricând.

Tot ceea ce ai nevoie

Ești în control

Vezi în aplicație istoricul tranzacțiilor tale cu card

Plătești când și cum vrei

Faci plăți contactless, pe internet sau în magazine.

Plăți rapide cu Google Pay

Plătești cu telefonul Android înrolându-ți cardul în Portofelul Google

Cardul de debit Visa Inspire

  • 0% comision pentru tranzacții la comercianți în țară și în străinătate
  • 0% comision pentru plăți pe Internet
  • Contactless - plați mai mici de 100 Lei fără PIN
  • Înrolează-ți cardul în Portofelul Google și plătești în siguranță la orice magazin cu POS contactless sau online si în aplicațiile în care este afisat logo-ul Google Pay.   Detalii aici 

 

 

Autorizezi plățile online cu cardul prin aplicația Card mToken

Autorizează plățile efectuate online cu cardul Visa Inspire/Visa Business direct de pe telefon, prin noua aplicație Card mToken!
Această aplicație este o alternativă sigură și la îndemână, mai rapidă și mai prietenoasă decât token-ului fizic, cel pe care trebuie mereu să îți aduci aminte să îl iei cu tine pentru finalizarea plăților prin 3D Secure. Cele două modalități de confirmare a tranzacțiilor funcționează în paralel, așa că poți alege ce este mai ușor pentru tine.
Citește mai jos pentru a afla cum activezi aplicația și cât de ușor este să autorizezi plățile efectuate online cu cardul.

#1. Descarci aplicația Card mToken din Google Play (Android) sau App Store (iOS).

cid:image004.png@01D6FE12.43CE0550        cid:image005.png@01D6FE12.43CE0550

#2. Activezi aplicația Card mToken apelând gratuit din orice rețea de telefonie din România numărul 0800.800.888 sau apelând numărul valabil și din străinătate (tarif normal): 0040 372 712 194 pentru a primi codurile necesare. Nu durează mult, iar colegii noștri sunt disponibili să te ajute în caz că ai intrebări sau nelămuriri despre Card mToken. Este important să permiți notificările trimise de aplicație (de tip Push).

Acum poți autoriza plățile efectuate cu cardul direct de pe telefon:
1.    După ce introduci detaliile cardului în pagina de plată vei fi redirecționat spre pagina 3D Secure, la fel ca până acum. Aici alegi autorizarea prin Card mToken.
2.    Primești o notificare pe telefonul mobil. O deschizi și aprobi plata sau dacă te-ai razgandit, anulezi tranzacția. Vei vedea un mesaj de confirmare, apoi te poți întoarce în pagina magazinului și gata, ai plătit.
Daca nu ai primit notificarea automată sau ai șters-o din greșeală, poti accesa Card mToken și vei vedea tranzacția în primul ecran.

Vezi mai jos in secțiunea Documente și informații Ghidul de utilizare a aplicației Card mToken cu toți pașii necesari pentru semnarea tranzacțiilor. 

Bine de știut - pentru siguranța ta, semnarea se va face doar dupa autenficarea în aplicație cu amprentă, FaceID sau codul PIN setat la activarea Card mToken. Tranzacția are termen de semnare 10 minute - după acest interval de timp, dacă aceasta nu este confirmată sau anulată, o vom anula automat.


 

APLICĂ ONLINE

Lasă-ne datele tale de contact și te sunăm înapoi!

eroare

Am citit Informarea privind protecția datelor, disponibilă aici - Protecția datelor cu caracter personalAsistență carduri

Pentru orice informație sau pentru anunțarea pierderii/furtului cardului, te rugăm să contactezi de urgență Info Card +4 0372.712.194 sau Call Center 0800.800.888 (apel netaxabil din orice rețea de telefonie națională), disponibil 24 de ore din 24.

Important

Intesa Sanpaolo Bank dispune de un sistem performant de detectare a fraudelor, care raportează activitățile neobișnuite, desfășurate în mediul real și care permite blocarea acestora anterior efectuării respectivelor tranzacții.

Pentru detalii suplimentare te rugăm să consulți notificarea atașată.

Semnează digital!


Dacă ești deja clientul băncii, acum poți semna cu semnătura electronică anumite documente, direct din aplicație, fără să mai pierzi timp cu drumul până la bancă. 

În plus nu este necesar să deții o semnătura electronică calificată emisă pe termen lung, Intesa Sanpaolo Bank îți poate emite un certificate disposable (one-off), valabil 60 min, fără nici un cost suplimentar pentru tine. 

Afla mai multe detalii. 

Ai nevoie de ajutor?

Servicii de asistență disponibile non-stop