• No Suggestions Result

Semnătura electronică

Semnătura electronică calificată

Dacă ești deja clientul băncii, acum poți semna electronic anumite documente direct din aplicație fără să mai pierzi timpul cu drumul până la bancă.

Vestea bună e că nu este neapărat nevoie  să deții o semnătura electronică calificată emisă pe termen lung, Intesa Sanpaolo Bank îți poate emite un certificate disposable (one-off), valabil 60 min, fără nici un cost suplimentar pentru tine. 

Astfel, dacă ești deja clientul băncii, vei putea semna direct din aplicație documentele aferente depozitelor, conturilor curente si produselor asociate: card de debit, alerta email/sms, serviciul Internet banking, pachete de cont curent. 


Semnătura electronică calificată reprezintă o semnătura electronică avansată, care este dezvoltată de un dispozitiv de creare a semnăturilor electronice calificat și care se bazeaza pe un certificat calificat pentru semnăturile electronice.  Potrivit dispozițiilor legale europene, privind identificarea electronică și serviciile de încredere pentru tranzacțiile electronice pe piața internă, semnătura electronică calificată are aceleași efecte juridice ca și semnătura olografă. 
Procesul de semnare se desfășoară  prin platforma/aplicatia eSignAnyWhere și  reprezintă atât calea securizată de transmitere a înscrisurilor semnate electronic - pentru garantarea faptului ca mediul este fiabil este utilizat sub controlul exclusiv al semnatarului și asigură Non-repudierea documentelor, cât și mediul de achiziționare al Certificatului disposable (de sesiune, one off). 

Contactează-ți sucursala pentru afla cum poți activa semnătura electronică calilficată!

 

Ai nevoie de ajutor?

Servicii de asistență disponibile non-stop