• No Suggestions Result

Descoperit de cont

Descoperitul de cont este acolo atunci când ai nevoie de el cu până la 3 salarii în plus pentru orice ai de făcut

Pentru cheltuieli planificate sau neplanificate

Bani disponibili oricând

Banii sunt în contul tău, pentru orice vrei să faci

Fără surprize

Dobânda se plătește doar pentru suma cheltuită

Mereu pregătit

Până la 3 salarii, în limita a 10.000 Eur echivalent in Lei*

Ce primești

 • Până la 3 salarii, în limita a 10.000 Euro echivalent in Lei
   
 • Banii sunt mereu în contul tău Intesa Sanpaolo Bank
  în limita ramasă disponibilă, și îi poti folosi oricând 24/7 dacă ai și un card atașat contului curent
   
 • Plătești dobândă doar pentru suma cheltuită
   
 • Descoperitul de cont se acordă pe o perioadă de 12 luni, cu posibilitatea de reînnoire pentru încă 12 luni
 • Dobândă variabilă avantajoasă: 4,9% marjă fixă + IRCC 
Utilizarea și rambursarea descoperitului de cont

Utilizarea și rambursarea descoperitului de cont

Descoperitul de cont este disponibil în contul curent pe care îl ai deja deschis la Intesa Sanpaolo Bank sau într-un cont curent nou.

Suma va putea fi folosită:

 • prin intermediul cardului de debit atașat contului curent
 • prin contul curent, prin efectuarea de plăți intra/interbancare sau internaționale, prin Internet Banking sau de la ghișeul băncii, precum și prin retrageri de numerar de la ghișeul băncii sau plăți de facturi

Orice sumă depusă în contul curent la care este atașat Descoperitul autorizat de cont reprezintă rambursarea liniei de credit utilizate.

Intreaga valoare acordată a Descoperitului autorizat de cont trebuie rambursată integral în luna de expirare a liniei de credit. Lunar, până la data de 15, ai de achitat doar suma minimă de plată menționată în extrasul de cont.

Extrasul de cont se emite în prima zi calendaristică a fiecărei luni, pentru luna precedentă.

Criterii eligibilitate

Criterii eligibilitate

Venit minim net: 800 lei/luna

Vechime în muncă: minim 1 an vechime neîntreruptă în muncă în ultimii 2 ani și 3 luni vechime în muncă la actualul angajator

Vârstă: minim 18 ani, maxim 65 ani (bărbați)/ 63 ani (femei), pentru venit de tip salarial/ 70 de ani pentru pensie

Descoperitul de cont se acordă numai în cazul transferării venitului în contul curent Intesa Sanpaolo Bank, pe toată durata de creditare

Documente necesare

Documente necesare

Avem nevoie doar de un document de identitate. Putem verifica veniturile direct la ANAF, în baza acordului prealabil sau, în cazul în care acest lucru nu este posibil, orice alt document de venit care să conțină informațiile pentru a efectua analiza cererii (adeverința de venit, contract de muncă, fluturaș de salariu etc.)

De asemenea, în agenție vor trebui completate cererea de credit, informarea de prelucrare a datelor cu caracter personal în procesul de creditare și informarea referitoare la prelucrarea datelor personale în Sistemul Biroului de Credit.

Costuri acordare

Costuri acordare

 • Comision analiză dosar (se plătește doar în cazul acordării creditului): 100 Lei
 • Comision de administrare cont curent
 • Înscrierea în Registrul Național pentru Publicitate Mobiliară (RNPM): 60 Lei, doar pentru DAC cu valoare mai mare de 1.000 Eur (echivalent lei)

Pentru detalii legate de comisioanele aferente Descoperitului autorizat de cont, te rugam sa verifici Lista standard de comisioane a bancii disponibilă aici. link LCS

APLICĂ ONLINE

Lasă-ne datele tale de contact și te sunăm înapoi!

eroare

Am citit Informarea privind protecția datelor, disponibilă aici - Protecția datelor cu caracter personalExemplu reprezentativ de calcul

Pentru un Descoperit autorizat de cont in valoare de 5.200 lei, acordat pe o perioada de 12 luni, dobanda variabila 6,57% (4,9% marja fixa + IRCC 1,67%), DAE este 8,93%, Valoarea totala platibila: 5,542 lei, care include comisionul de analiza dosar: 100 lei si comisionul de administrare cont curent: 0 lei/ luna.

La valoarea calculata  a DAE se adauga costul asigurarii de viata, perceput de asigurator conform preturilor practicate de acesta (valabil doar in cazul veniturilor de tip pensie)

Ai nevoie de ajutor?

Servicii de asistență disponibile non-stop

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Pentru a afla mai multe, te rugăm să accesezi Politica de cookies.