• No Suggestions Result

MiFID

MiFID

MiFID II reprezinta Directiva (UE) privind pietele de instrumente financiare nr. 65/2014 si alaturi de Regulamentul (UE) nr. 600/2014 privind pietele instrumentelor financiare, respectiv de Directiva si Regulamentele delegate aferente, are ca obiectiv protejarea investitorilor, consolidarea competitiei in sectorul serviciilor financiare, precum si o mai mare transparenta a pietei financiare la nivel european.

Legislatia europeana MiFID II a fost transpusa in legislatia locala prin Legea nr. 126/2018 privind pietele de instrumente financiare, respectiv prin Regulamentul ASF nr. 5/2019 privind reglementarea unor dispozitii referitoare la prestarea serviciilor si activitatilor de investitii conform Legii nr. 126/2018 privind pietele de instrumente financiare.
 

Ai nevoie de ajutor?

Servicii de asistență disponibile non-stop

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare necesare funcționării site-ului, analizării performanței, pentru a-ți oferi conținut personalizat după interese și preferințe, precum și pentru activitatea noastră de publicitate online. (Politica de cookies)