• No Suggestions Result

Depozite la termen

Siguranța economiilor și dobândă avantajoasă de pănâ la 9,25% plus 0,25% bonus de dobândă pentru depozite deschise prin Internet Banking

Pentru liniște și planuri de viitor

Rapid

Deschizi și administrezi depozitul și prin Internet Banking

În siguranță

Banii economisiți sunt garantați de Fondul de Garantare a Depozitelor

Accesibil

Suma minimă de constituire 500 Lei/ 1.000 Eur sau USD

oferta depozit la termen

SUPER OFERTĂ


 

Pentru depozitul la termen în lei deschis pe 9 luni cu suma minimă 25.000 Lei,  te bucuri de dobândă de 9,25% pe an pentru depozite deschise în sucursale și dobândă de 9,50% pe an dacă îți deschizi depozitul prin Internet Banking. 

Despre depozitul la termen

  • Perioada de constituire 1, 3, 6, 12, 18, 24, 36 luni
  • Dobândă  Fixă
  • Valută  LEI, EUR sau USD
  • Opțiuni de constituire  cu prelungire automată (capitalizare sau fără) / fără prelungire automată
  • Suma minimă de constituire  500 LEI/ 1000 EUR sau USD. Depunerile ulterioare nu sunt posibile.
  • Comision 0% la retragerea numerar în data scadenței depozitului, dacă retragerea se face în moneda originală a produsului. În cazul în care scadența este într-o zi nelucrătoare, comisionul 0% la retragere se aplică în următoarea zi bancară.

VREI MAI MULTE DETALII?

Lasă-ne datele tale de contact și te sunăm înapoi!

eroare

Am citit Informarea privind protecția datelor, disponibilă aici - Protecția datelor cu caracter personalsemnatura electronica

Semnează digital!


Dacă ești deja clientul băncii, acum poți semna cu semnătura electronică anumite documente, direct din aplicație, fără să mai pierzi timp cu drumul până la bancă. 

În plus nu este necesar să deții o semnătura electronică calificată emisă pe termen lung, Intesa Sanpaolo Bank îți poate emite un certificate disposable (one-off), valabil 60 min, fără nici un cost suplimentar pentru tine. 

Afla mai multe detalii. 

Ai nevoie de ajutor?

Servicii de asistență disponibile non-stop

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare necesare funcționării site-ului, analizării performanței, pentru a-ți oferi conținut personalizat după interese și preferințe, precum și pentru activitatea noastră de publicitate online. (Politica de cookies)