• No Suggestions Result
Promo

Credit de nevoi personale

Creditul pentru orice planuri mici, mari sau foarte mari ai avea! Dobândă fixă, preferențială pentru încasarea venitului în contul curent deschis la noi.

Un credit care face ce vrei tu

Fără surprize

Dobândă fixă pe toată perioada de creditare

Flexibil

Dobânda redusă în funcție de valoarea creditui

Suma maximă

5.000–100.000 lei pentru credite noi (120.000 lei pentru refinanțare)

Ce primești

 • Până pe 30.09.2021 ai dobândă fixă redusă, care scade în funcție de valoarea creditului și dacă îți aduci veniturile la Intesa Sanpaolo Bank:
  • Valoare credit 5.000 - 34.999 Lei
   Cu încasare venit la noi: 8,45% pe an
   Fără încasare venit la noi: 8,95% pe an 
    
  • Valoare credit 35.000- 120.000 Lei 
   Cu încasare venit la noi: 7,45% pe an 
   Fără încasare venit la noi: 7,95% pe an 

 

 • suma maximă: 100.000 lei respectiv 120,000 lei dacă se optează și pentru refinanțarea creditelor de la alte bănci sau alte instituții financiare
 • Perioada de creditare: 6 – 60 luni
 • Zero comision de analiză dosar
Utilizarea creditului

Utilizarea creditului

Banii vor fi virați în contul tău curent. Dacă ai deja un cont în lei deschis la noi îl poți utiliza pe acela sau poți opta pentru deschiderea unui cont.

Suma va putea fi folosită prin retragerea de numerar de la ghișeul băncii sau transferată, conform indicațiilor primite de la tine, în contul furnizorului de bunuri și servicii (spre exemplu, atunci când vrei să îți iei o mașină nouă) sau în contul unei bănci, pentru credite refinanțate.

Pentru punerea la dispoziție a creditului nu se reține comision bancar.

Rambursarea creditului

Rambursarea creditului

Este suficient să depui rata în contul curent asociat creditului, respectând data scadentă. Dacă ai ales să încasezi venitul în contul curent deschis la noi, atunci nu mai este necesar să depui sau transferi rata, aceasta urmând să se rețină automat din venitul încasat în cont, la data scadentă.

Te sfătuim sa alegi o dată scadentă cât mai apropiată de data la care se încasează venitul lunar (de ex: salariu, pensie), astfel încât rambursarea creditului să se facă automat.

Acte necesare

Acte necesare

- Document de identitate – carte de identitate sau buletin, în cazul rezidentilor;
- Cerere de credit;
- Informare prelucrare date cu caracter personal în procesul de creditare;
- Acord de interogare și prelucrare a informațiilor din bazele de date ale ANAF;
- Informare referitoare la prelucrarea datelor personale în Sistemul Biroului de Credit.

Asigurari

Asigurari

Asigurare de viață și șomaj

Asigură-te că și în situațiile dificile planurile tale continuă, fără a afecta bunăstarea celor dragi!

Dacă alegi să îți iei odată cu Creditul de nevoi personale și Asigurarea de viață si șomaj, oferită în parteneriat cu Groupama Asigurări, beneficiezi de protecție financiară în cazul unor evenimente nedorite. 

Potrivită pentru diverse categorii de venituri, asigurarea este soluția de rezervă pentru situațiile în care solicitantului sau familiei acestuia le este dificil să plătească creditul: deces din orice cauză-boală sau accident, incapacitate temporară de muncă din orice cauză, șomaj involuntar, spitalizarea din accident. 

Principalele beneficii ale asigurării asociate Creditului de nevoi personale sunt: acoperire pe întreaga durată a creditului; riscuri asigurate adaptate statutului socio-profesional al solicitantului; garanția achitării integrale a creditului pentru riscul de deces din boală sau accident, chiar de la intrarea în asigurare; sprijin financiar la rambursarea ratelor de credit în cazul apariției unui eveniment nedorit.
 

Documente

APLICĂ ONLINE

Lasă-ne datele tale de contact și te sunăm înapoi!

eroare

Am citit Informarea privind protecția datelor, disponibilă aici - Protecția datelor cu caracter personalOferta specială Plus

Oferta specială Plus

Pachet de cont curent cu ZERO COMISIOANE în primele 24 de luni pentru serviciile pe care le folosești cel mai frecvent.
Exemplu reprezentativ de calcul

Pentru un Credit de nevoi personale în valoare de 38.000 lei, acordat pe o periodă de 5 ani, rambursabil în rate egale (anuități), dacă se încasează venitul în contul curent deschis la Intesa Sanpaolo Bank, costurile sunt urmatoarele: dobândă fixă 7,45%, DAE 7,80%, valoarea ratei lunare  760,54  lei, valoarea totală plătibilă 45.712,37 lei, care include comisionul de analiză dosar 0 lei, comisionul de administrare cont curent: 0 lei/ lună şi taxa de înscriere a ipotecilor mobiliare la Registrul Național de Publicitate Mobiliara (RNPM) în valoare de 80 lei.


Pentru un Credit de nevoi personale în valoare de 38.000 lei, acordat pe o periodă de 5 ani, rambursabil în rate egale (anuități), dacă nu se încasează venitul în cont curent deschis la Intesa Sanpaolo Bank, costurile sunt următoarele: dobândă fixă 7,95 %, DAE 8,58 %, valoarea ratei lunare 773,59 lei, valoarea totală plătibilă:  46.495,64 lei, care include comisionul de analiză dosar 0 lei , comisionul de administrare cont curent 4 lei/ lună şi taxa de înscriere a ipotecilor mobiliare la Registrul Național de Publicitate Mobiliara (RNPM) în valoare de 80 lei.

Ai nevoie de ajutor?

Servicii de asistență disponibile non-stop

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Pentru a afla mai multe, te rugăm să accesezi Politica de cookies.