• No Suggestions Result

Curs valutar

Curs valutar Intesa Sanpaolo Bank

Cursurile valutare afișate au valoare informativă, acestea putând fi modificate pe parcursul unei zile în funcție de fluctuațiile din piața valutară. Pentru informații suplimentare, te rugăm să apelezi 0800.800.888 (număr gratuit din orice rețea națională). Data ultimei actualizări:

Schimbul valutar e disponibil prin Internet Banking, și Digical Mobile & Internet Banking și la ghișeu, doar între conturile deschise la Intesa Sanpaolo Bank.
Iți reamintim că utilizând aplicația Internet Banking poți efectua schimburi valutare rapid și fără să te deplasezi la bancă. In plus, schimburile valutare efectuate prin Internet Banking, în zilele lucrătoare, în intervalul orar 10:00 – 12:00, sunt realizate la cursul BNR. Astfel, în limita echivalentului a 1.500 EUR* pe zi, poți face schimburi valutare LEI/EUR și EUR/LEI, la cursul BNR valabil la data efectuării schimbului valutar.

Oferta este disponibilă pentru schimburile valutare între conturile proprii deschise la Intesa Sanpaolo Bank și reprezintă un extra beneficiu, fără a fi parte din oferta tranzacțională pe care ai ales-o. 


*Schimburile valutare care depășesc echivalentul a 1.500 EUR/zi, se vor realiza la cursul de schimb standard al Băncii, aplicabil în ziua respectivă. 

Alte cursuri de schimb

Ai nevoie de ajutor?

Servicii de asistență disponibile non-stop