• poate cauți altceva?

Card de debit Business

Card de debit cu utilizare internațională, atât pentru retrageri de numerar, cât și pentru cumpărături.

Avantaje pentru afacerea dumneavoastră

Mereu în control

Setați limite zilnice și lunare de cheltuială pe fiecare card

Adaptabil nevoilor dumneavoastră

Pot fi emise mai multe carduri pe contul companiei

Perioadă extinsă de utilizare

Card valabil 4 ani și cu reînnoiri automate

Ce oferim

  • Perioadă extinsa de utilizare: card valabil 4 ani și cu reînnoiri automate
  • Puteți emite mai multe carduri pe contul companiei
  • Puteți seta limite zilnice și lunare de cheltuială individuale pe fiecare card
  • Securitate sporită în momentul tranzacționării prin utilizarea tehnologiei EMV de autentificare prin chip & PIN
  • Puteți beneficia de o facilitate de Overdraft atașată cardului dumneavoastră de debit în funcție de rulajul companiei tale prin conturile noastre
  • Comisioane avantajoase

Autorizați plățile online cu cardul prin aplicația Card mToken

Autorizați plățile efectuate online cu cardul Visa Business direct de pe telefon, prin noua aplicație Card mToken!
Această aplicație este o alternativă sigură și la îndemână, mai rapidă și mai prietenoasă decât token-ului fizic, cel pe care trebuie mereu să vă amintiți să îl aveți cu dumneavoastră pentru finalizarea plăților prin 3D Secure. Cele două modalități de confirmare a tranzacțiilor funcționează în paralel, așa că puteți alege ce este mai ușor pentru dumneavoastră. 
Mai jos  detalii despre cum poate fi activată aplicația și cât de ușor este să autorizați plățile efectuate online cu cardul.

#1. Descărcați aplicația Card mToken din Google Play (Android) sau App Store (iOS).

cid:image004.png@01D6FE12.43CE0550        cid:image005.png@01D6FE12.43CE0550

#2. Activați aplicația Card mToken apelând gratuit din orice rețea de telefonie din România numărul 0800.800.888 sau numărul apelabil și din străinătate (tarif normal): 0040 372 712 194 pentru a primi codurile necesare. Nu durează mult, iar colegii noștri sunt disponibili să vă ajute în caz că aveți intrebări sau nelămuriri despre Card mToken. Este important să permiteți notificările trimise de aplicație (de tip Push).

Acum puteți autoriza plățile efectuate cu cardul direct de pe telefon:
1.    După ce introduceți detaliile cardului în pagina de plată veți fi redirecționat spre pagina 3D Secure, la fel ca până acum. Aici alegeți autorizarea prin Card mToken.
2.    Primiti o notificare pe telefonul mobil. O deschideți și aprobați plata sau dacă v-ați razgândit, anulați tranzacția. Veți vedea un mesaj de confirmare, apoi vă poți întoarce în pagina magazinului și ați plătit.
Daca nu ați primit notificarea automată sau ați șters-o din greșeală, puteti accesa Card mToken și veți vedea tranzacția în primul ecran.

Ma jos, în secțiunea Documente și informații  este disponibil Ghidul de utilizare a aplicației Card mToken cu toți pașii necesari pentru semnarea tranzacțiilor.

Bine de știut - pentru siguranța dumneavoastră, semnarea se va face doar după autenficarea în aplicație cu amprentă, FaceID sau codul PIN setat la activarea Card mToken. Tranzacția are termen de semnare 10 minute - după acest interval de timp, dacă aceasta nu este confirmată sau anulată, o vom anula automat.


 

VREȚI MAI MULTE DETALII?

Lăsați-ne datele de contact și vă sunăm înapoi!

eroare

Am citit Informarea privind protecția datelor, disponibilă aici - Protecția datelor cu caracter personalAsistență carduri

Pentru orice informație sau pentru anunțarea pierderii/furtului cardului, vă rugăm să contactați INFO CARD +4037.271.21.94 sau CALL CENTER 0800.800.888 (apel netaxabil din orice rețea de telefonie națională) disponibil 24 de ore din 24.

Asistență

Servicii de asistență disponibile non-stop