Definim strategii de parteneriate pe termen lung cu clientii nostri prin înțelegerea aprofundată a planurilor de dezvoltare a afacerii companiei, oferind soluții personalizate, asistență rapidă și profesionalism de înalt nivel. Toate acestea fiind concepute din perspectiva furnizarii unui “serviciu global", atat in inteles geografic, cat si prin prisma gamei de solutii oferite:
 

Sindicalizari
Pentru proiecte de anvergura ca dimensiune si complexitate, care vizeaza initiative investitionale in aria finantarilor corporate, finantarilor de proiecte, finantarii achizitiei de companii sau finantarilor publice, Intesa Sanpaolo Bank este partenerul potrivit pentru a sindicaliza creditul de care aveti nevoie.

Beneficiind de suportul si expertiza Grupului, Intesa Sanpaolo Bank se implica in credite sindicalizate atat in calitate de Aranjor Principal, cat si de Participant.
 

Finantarea de Proiecte (“Project Finance”)
Intesa Sanpaolo Bank finanteaza proiecte strategice in sectoare diverse cum ar fi energia, transporturile, serviciile de sanatate, sectorul de real estate.
 

Finantarea achizitiei de companii (“Acquisition Finance”)
In tendinta de dezvoltare si crestere a cotei de piata, de cele mai multe ori o achizitie este calea cea mai rapida de atingere a obiectivelor. Intesa Sanapaolo Bank vine in sprijinul acestei optiuni strategice din viata unei companii, finantand tranzactiile de fuziuni si achizitii pentru companiile care demonstreaza o pozitie solida in sectorul de activitate si potential de crestere.
 

Finantarea entitatilor publice locale (“Public Finance”)
Intesa Sanpaolo isi propune sa sprijine entitatile publice locale si centrale in proiectele de investitii, acordand finantari adaptate nevoilor acestora, atat sub forma finantarii directe a administratiilor publice, cat si sub forma finantarii parteneriatelor public-private.


Intesa Sanpaolo Bank faciliteaza accesul companiei dumneavoastra la solutii personalizate oferite de Grupul Intesa Sanpaolo privind consultanta specializata de fuziuni si achizitii, obtinere a ratingului extern sau privind solutii complexe de acoperire la riscuri.

Documente utile