• cu ce te putem ajuta?

Încasări și plăți

Venim în sprijinul gestiunii activității curente a companiei tale cu servicii eficiente de plăți și încasări.

Ce primești

Servicii de încasări și plăți

Venim în sprijinul gestiunii activității curente a companiei tale cu servicii eficiente de plăți și încasări.

Prin intermediul contului curent, poți realiza plăți în Lei și valută la oricare dintre sucursalele noastre sau prin aplicația de Internet Banking. Încasările și plățile sunt procesate în concordanță cu orele limită de procesare a tranzacțiilor.
  

Direct Debit
  
În plus, dacă emiteți lunar un număr substanțial de facturi și doriți să oferiți clienților companiei dumneavoastră o metodă mai simplă de plată a acestora sau, pur și simplu, doriți să vă achitați mai ușor facturile lunare de utilități, optați pentru serviciul de debit direct de la Intesa Sanpaolo Bank.

Ca furnizor de utilități, serviciul de debit direct îți oferă posibilitatea de a colecta contravaloarea facturilor emise indiferent de banca la care plătitorul (abonatul/clientul companiei) are cont deschis. Aceasta poate fi chiar Intesa Sanpaolo Bank sau orice altă bancă din România, dacă deține autorizările necesare. 

 Activarea serviciului de direct debit se face rapid și ușor:

  • semnezi un simplu contract și stabilești structura fișierelor electronice ce se vor schimba între compania ta și bancă
  • înainte de scadență, trimiți către bancă fișierele conținând sumele pe care abonații care au încheiat mandate de direct debit în favoarea companiei tale le au de plătit
  • banca va procesa automat aceste fișiere și va credita contul colector al companiei


Ce avantaje ai prin direct debit? 

  • Proces de implementare simplu și rapid
  • Estimare eficientă și mai exactă a cash-flow-ului pe termen scurt
  • Acces la sumele colectate chiar în data scadenței
  • Metodă de colectare ieftină
  • Reconcilierea lunară a sumelor încasate de la abonați este mai rapidă și mai ușoară
  • Colectarea sumelor fixe sau variabile la intervale de timp constante sau neregulate


Ca și plătitor de utilități, prin debit direct vei beneficia de o metodă automată și simplă de plată a facturilor, fără costuri lunare de administrare.

Activarea serviciului de direct debit se face rapid și ușor prin semnarea unui singur formular - mandatul de direct debit, banca va efectua automat plata facturilor din contul companiei către furnizorul de utilități. Detaliile plății vor apărea în extrasul lunar de cont. 
  
Te așteptăm în unitățile Intesa Sanpaolo Bank unde un consilier dedicat te va ajuta să îți activezi serviciul de debit direct!

APLICĂ ONLINE

Lasă-ne datele tale de contact și te sunăm înapoi!

eroare

Am citit Informarea privind protecția datelor, disponibilă aici - Protecția datelor cu caracter personalAi nevoie de ajutor?

Servicii de asistență disponibile non-stop