• cu ce te putem ajuta?

Dobândă mai mică

Beneficiezi de o rată mai mică a dobânzi

Comisioane reduse

Obții reducere la comisionul de acordare și de administrare

Ofertă limitată

Ofertă valabilă până la 20 octombrie

29 septembrie 2023 Ziua internațională de conștientizare a risipei alimetare

Ziua internațională de conștientizare a a risipei  alimentare este marcată la 29 septembrie, ca urmare a unei rezoluții adoptate de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite în 2019.

Decizia se bazează pe necesitatea urgentă de a reduce cantitățile mari de deșeuri alimentare la nivel mondial până în 2030. Cea mai mare parte a alimentelor care se irosesc sfârșește în depozitele de deșeuri, poluând solul, apa și aerul.

Împreună putem crește gradul de conștientizare a valorii alimentelor și a importanței reducerii risipei alimentare. Ziua internațională de conștientizare a pierderilor și risipei alimentare este cel mai bun moment pentru a începe, pentru noi toți.

Ofertă specială pentru finanțare nevoilor afacerii tale din domeniul agriculturii

În acest an, în cadrul Zilei Internaționale de conștientizare asupra risipei alimentare, Intesa Sanpaolo Bank Romania, alături de celelalte subsidiare ale Grupului Intesa Sanpaolo, propune o nouă ofertă pentru sectorul agricol.

Dacă deții un agro-business, ai ocazia până pe 20 octombrie 2023 să beneficiezi de o ofertă specială pentru credite,  care include dobândă redusă și taxe și comisioane mai mici. 

Știai că...


1,4 milioane de hectare de teren sunt folosite pentru a produce alimente care nu vor fi consumate niciodată?

Mai mult de 17% din alimentele de pe glob devin gunoi, în fiecare an?

SĂ SALVĂM PLANETA PENTRU UN VIITOR MAI DURABIL!

Lista produselor de creditare din campanie

Îți oferim un pachet de soluții de creditare dedicate nevoilor de finanțare în domeniul a agriculturii, acum cu dobândă, taxe și comisioane reduse

  • Linia de credit - vizează cheltuielile activității curente (semințe, combustibili, consumabile, întreținere utilaje etc)
  • Credit de Investiții în Echipamentele Agricole - vizează achiziția de mașini, echipamente, utilaje agricole
  • Credit pentru Achiziția de Teren Agricol - vizează achizițiile de teren agricol

Această ofertă este valabilă pentru o perioadă scurtă de timp ( pana la 20 octombrie 2023) și, de aceea, te invităm să ne vizitezi în cea mai apropiată sucursală pentru a beneficia de consiliere dedicată din partea managerului de relații cu clienții pentru microîntreprinderi

APLICĂ ONLINE

Lasă-ne datele tale de contact și te sunăm înapoi!

eroare

Am citit Informarea privind protecția datelor, disponibilă aici - Protecția datelor cu caracter personalAi nevoie de ajutor?

Servicii de asistență disponibile non-stop