• No Suggestions Result

Card de debit Business

Card de debit cu utilizare internațională, ce poate fi utilizat atât pentru retrageri de numerar, cât și pentru cumpărături.

Avantaje pentru afacerea ta

Mereu în control

Poți seta limite zilnice și lunare de cheltuială pe fiecare card

Bani în plus

Ai acces la overdraft în funcție de rulajul prin conturile de la noi

Utilizare internaționala

Îl folosești oriunde, pentru cumpăraturi sau retrageri de numerar

Ce primești

  • Perioadă extinsa de utilizare: card valabil 4 ani și cu reînnoiri automate
  • Poti emite mai multe carduri pe contul companiei
  • Poți seta limite zilnice și lunare de cheltuială individuale pe fiecare card
  • Securitate sporită în momentul tranzacționării prin utilizarea tehnologiei EMV de autentificare prin chip & PIN
  • Poți beneficia de o facilitate de Overdraft atașată cardului tău de debit în funcție de rulajul companiei tale prin conturile noastre
  • Comisioane avantajoase

Autorizezi plățile online cu cardul prin aplicația Card mToken

Autorizează plățile efectuate online cu cardul Visa Inspire/Visa Business direct de pe telefon, prin noua aplicație Card mToken!
Această aplicație este o alternativă sigură și la îndemână, mai rapidă și mai prietenoasă decât token-ului fizic, cel pe care trebuie mereu să îți aduci aminte să îl iei cu tine pentru finalizarea plăților prin 3D Secure. Cele două modalități de confirmare a tranzacțiilor funcționează în paralel, așa că poți alege ce este mai ușor pentru tine.
Citește mai jos pentru a afla cum activezi aplicația și cât de ușor este să autorizezi plățile efectuate online cu cardul.

#1. Descarci aplicația Card mToken din Google Play (Android) sau App Store (iOS).

cid:image004.png@01D6FE12.43CE0550        cid:image005.png@01D6FE12.43CE0550

#2. Activezi aplicația Card mToken apelând gratuit din orice rețea de telefonie din România numărul 0800.800.888 sau numărul apelabil și din străinătate (tarif normal): 0040 372 712 194 pentru a primi codurile necesare. Nu durează mult, iar colegii noștri sunt disponibili să te ajute în caz că ai intrebări sau nelămuriri despre Card mToken. Este important să permiți notificările trimise de aplicație (de tip Push).

Acum poți autoriza plățile efectuate cu cardul direct de pe telefon:
1.    După ce introduci detaliile cardului în pagina de plată vei fi redirecționat spre pagina 3D Secure, la fel ca până acum. Aici alegi autorizarea prin Card mToken.
2.    Primești o notificare pe telefonul mobil. O deschizi și aprobi plata sau dacă te-ai răzgândit, anulezi tranzacția. Vei vedea un mesaj de confirmare, apoi te poți întoarce în pagina magazinului și gata, ai plătit.
Daca nu ai primit notificarea automată sau ai șters-o din greșeală, poti accesa Card mToken și vei vedea tranzacția în primul ecran.

Vezi mai jos, in secțiunea Documente și informații Ghidul de utilizare a aplicației Card mToken cu toți pașii necesari pentru semnarea tranzacțiilor.

Bine de știut - pentru siguranța ta, semnarea se va face doar dupa autenficarea în aplicație cu amprentă, FaceID sau codul PIN setat la activarea Card mToken. Tranzacția are termen de semnare 10 minute - după acest interval de timp, dacă aceasta nu este confirmată sau anulată, o vom anula automat.


 

VREI MAI MULTE DETALII?

Lasă-ne datele tale de contact și te sunăm înapoi!

eroare

Am citit Informarea privind protecția datelor, disponibilă aici - Protecția datelor cu caracter personalAsistență carduri

Pentru orice informație sau pentru anunțarea pierderii/furtului cardului, te rugăm să contactezi INFO CARD +4037.271.21.94 sau CALL CENTER 0800.800.888 (apel netaxabil din orice rețea de telefonie națională) disponibil 24 de ore din 24.

Ai nevoie de ajutor?

Servicii de asistență disponibile non-stop