• cu ce te putem ajuta?

Credite InnovFin

Dacă ești interesat de proiecte de investiții în inovație, îți oferim finantare prin Programul InnovFin SME Guarantee Facility.

Sprijinim inovația

Cui se adreseaza: intreprinderi mici si mijlocii si intreprinderi small mid-cap, necotate la bursa si care indeplinesc criteriile de eligibilitate pentru credit si pentru inovare;


Scopul creditului: investitii noi in active corporate si necorporate, capital de lucru sau transferul de activitate;

Caracteristicile creditului:

  • maturitate minima: 12 luni
  • maturitate maxima: 3 ani pentru facilitatile revolving si 10 ani pentru celelalte facilitati
  • valoare minima: 25.000 Eur
  • valoarea maxima: 7.500.000 Eur
  • moneda de finantare: Lei sau Euro
  • garantie oferita de Fondul European de Investitii: 50% din valoarea creditului


Creditul acordat este sprijinit prin instrumentul Facilității de Garantare InnovFin, cu suport financiar acordat de Uniunea Europeană în cadrul Programului Orizont 2020 Instrumente Financiare și de Fondul European pentru Investiții Strategice (FEIS) în cadrul Planului de investiții pentru Europa. FEIS are ca scop sprijinirea finanțării și implementării investițiilor în Uniunea Europeană și facilitarea accesului la finanțare.

        

      

 

 

 

APLICĂ ONLINE

Lasă-ne datele tale de contact și te sunăm înapoi!

eroare

Am citit Informarea privind protecția datelor, disponibilă aici - Protecția datelor cu caracter personalAi nevoie de ajutor?

Servicii de asistență disponibile non-stop

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare necesare funcționării site-ului, analizării performanței, pentru a-ți oferi conținut personalizat după interese și preferințe, precum și pentru activitatea noastră de publicitate online. (Politica de cookies)