Visa Business este un card de debit emis în RON de Intesa Sanpaolo Bank, cu circulație internațională, embosat, ce poate fi utilizat oriunde este afișată sigla VISA, atât pentru retrageri de numerar, cât și pentru cumpărături la comercianți.

Ce avantaje ai?
- Perioadă extinsa de utilizare: card valabil 4 ani și cu reînnoiri automate;
- Poti emite mai multe carduri pe contul companiei;
- Poți seta limite zilnice și lunare de cheltuială individuale pe fiecare card; 
- Securitate sporită în momentul tranzacționării prin utilizarea tehnologiei EMV de autentificare prin CHIP&PIN;
- Poți beneficia de o facilitate de Overdraft atașată cardului tău de debit în funcție de rulajul companiei tale prin conturile Băncii;
- Comisioane avantajoase.

Pentru detalii legate de valoarea comisioanelor, te invităm să consulți Lista privind Costurile Standard ale Băncii aici.

IMPORTANT!

Sistemul performant de detectare a fraudelor, de care dispunem, raportează activitățile neobișnuite, desfășurate în mediul real prin cardurile Intesa Sanpaolo Bank și ne permite blocarea acestora anterior efectuării respectivelor tranzacții. Pentru detalii suplimentare, te rugăm să consulți notificarea atasata.

Pentru orice informație, pentru anunțarea pierderii/furtului cardului, te rugăm să contactezi de urgență INFO CARD +40372712194 sau CALL CENTER 0800800888 (apel netaxabil din orice rețea de telefonie națională) disponibil 24 de ore din 24.

Documente utile