• cu ce te putem ajuta?

Cardul Visa Business Gold în LEI si EURO

Beneficiezi de opțiuni premium pentru toate planurile tale, accesibile prin cardul de debit Visa Gold Inspire LEI si EURO

Tot ceea ce ai nevoie

visa gold inspire
Cardul de debit Visa Gold Inspire
  • Contactless - Eficientizează timpul tău la cumpărături de mică valoare
  • Utilizare internaționala – Efectuează orice tip de tranzacții atât în România, cât și în străinătate în aceleași condiți
  • Cardul permite accesul la un cont curent deschis în RON, EUR
  • 3D Secure - Protecție suplimentară pentru tranzacțiile online

BENEFICII ADĂUGATE

Ai 3 intrări gratuite în business lounge-urile din aeroporturile Cluj, Timișoara, Henri Coandă. Detalii aici
Te bucuri de pachet asigurare de călătorie oferit gratuit pentru o experiență cât mai placută de utilizare, în concordanță cu nevoile și dorințele tale. 

Acum ai încă un motiv să plătești cu cardul tău Visa Inspire care îți aduce beneficii prin aplicația mobilă SanoPass. 

  • 10% cashback pentru toate serviciile medicale și abonamentele achiziționate prin intermediul aplicației Sanopass
  • Servicii de telemedicină gratuite timp de 1 lună
  •  3 intrări la fitness

Descarcă aplicația SanoPass din App Store sau Google Play, fă-ți cont și accesează oferta specială Visa. 

  cid:image005.png@01D6FE12.43CE0550

Vezi aici. mai multe detalii. 

Autorizezi plățile online cu cardul prin aplicația Card mToken

Autorizează plățile efectuate online cu cardul Visa Inspire/Visa Business direct de pe telefon, prin noua aplicație Card mToken!
Această aplicație este o alternativă sigură și la îndemână, mai rapidă și mai prietenoasă decât token-ului fizic, cel pe care trebuie mereu să îți aduci aminte să îl iei cu tine pentru finalizarea plăților prin 3D Secure. Cele două modalități de confirmare a tranzacțiilor funcționează în paralel, așa că poți alege ce este mai ușor pentru tine.
Citește mai jos pentru a afla cum activezi aplicația și cât de ușor este să autorizezi plățile efectuate online cu cardul.

#1. Descarci aplicația Card mToken din Google Play (Android) sau App Store (iOS).

cid:image004.png@01D6FE12.43CE0550        cid:image005.png@01D6FE12.43CE0550

#2. Activezi aplicația Card mToken apelând gratuit din orice rețea de telefonie din România numărul 0800.800.888 sau apelând numărul valabil și din străinătate (tarif normal): 0040 372 712 194 pentru a primi codurile necesare. Nu durează mult, iar colegii noștri sunt disponibili să te ajute în caz că ai intrebări sau nelămuriri despre Card mToken. Este important să permiți notificările trimise de aplicație (de tip Push).

Acum poți autoriza plățile efectuate cu cardul direct de pe telefon:
1.    După ce introduci detaliile cardului în pagina de plată vei fi redirecționat spre pagina 3D Secure, la fel ca până acum. Aici alegi autorizarea prin Card mToken.
2.    Primești o notificare pe telefonul mobil. O deschizi și aprobi plata sau dacă te-ai razgandit, anulezi tranzacția. Vei vedea un mesaj de confirmare, apoi te poți întoarce în pagina magazinului și gata, ai plătit.
Daca nu ai primit notificarea automată sau ai șters-o din greșeală, poti accesa Card mToken și vei vedea tranzacția în primul ecran.

Vezi mai jos in secțiunea Documente și informații Ghidul de utilizare a aplicației Card mToken cu toți pașii necesari pentru semnarea tranzacțiilor. 

Bine de știut - pentru siguranța ta, semnarea se va face doar dupa autenficarea în aplicație cu amprentă, FaceID sau codul PIN setat la activarea Card mToken. Tranzacția are termen de semnare 10 minute - după acest interval de timp, dacă aceasta nu este confirmată sau anulată, o vom anula automat.


 

APLICĂ ONLINE

Lasă-ne datele tale de contact și te sunăm înapoi!

eroare

Am citit Informarea privind protecția datelor, disponibilă aici - Protecția datelor cu caracter personalSemnează digital!


Dacă ești deja clientul băncii, acum poți semna cu semnătura electronică anumite documente, direct din aplicație, fără să mai pierzi timp cu drumul până la bancă. 

În plus nu este necesar să deții o semnătura electronică calificată emisă pe termen lung, Intesa Sanpaolo Bank îți poate emite un certificate disposable (one-off), valabil 60 min, fără nici un cost suplimentar pentru tine. 

Afla mai multe detalii. 

Ai nevoie de ajutor?

Servicii de asistență disponibile non-stop