Îți punem la dispoziție produse avantajoase și consultanță de încredere, pentru ca tu să iei întotdeauna cele mai bune decizii pentru tine.

Soluții și produse

În fiecare zi
 
Momente de viață
 

În fiecare zi

Încasări și plăți

Prin intermediul contului curent, poți efectua plăți în RON și valută utilizând unul din următoarele canale: ghișeul Băncii sau aplicația I-B@nk.

Află mai multe

Conturi curente și Pachetul Lider

Prin deținerea unui cont curent beneficiezi de transparentă și acces la o gamă largă de operațiuni, cum ar fi depunerile și retragerile de numerar, plăți de facturi și cumpărături, precum și încasarea salariului sau a altor tipuri de venituri.

Află mai multe

Carduri

Cardul Visa Inspire îți oferă acces la sumele din contul tău curent, flexibilitate în utilizarea sumelor, plăți rapide utilizând tehnologia Contactless, utilizare națională și internațională.

Află mai multe

Internet Banking - I-B@nk

Folosește aplicația Internet Banking și ai acces la conturile tale oriunde, oricând, în condiții de maximă securitate!

Află mai multe

Alerte e-mail / Sms

Serviciul Alerte E-MAIL/ SMS îți permite simplu și rapid accesul automat la tranzacțiile prin conturile curente și conturile de card. Cum? Pe pe adresa de e-mail sau pe telefonul mobil.

Află mai multe

Momente de viață

Pachetul Econom

Pachetul ECONOM se adresează persoanelor vulnerabile financiar, care doresc să utilizeze un cont curent cu servicii de plăți, beneficiind de o serie de gratuități.

Află mai multe

Pachetul de Bază

Pachetul DE BAZĂ este soluţia potrivită pentru cei care utilizează serviciile bancare de bază: cont curent, card de debit și Internet Banking beneficiind astfel de costuri reduse.

Află mai multe

Mobilitatea conturilor

Ai conturi la mai multe bănci, dar folosești doar unul singur? Poți efectua toate tranzacțiile prin contul deschis la Intesa Sanpaolo Bank, beneficiind de o mulțime de avantaje, alegând serviciul de mobilitate a conturilor.

Află mai multe

Planul de acumulare

Ți-ar plăcea să-ți faci singur un plan de economisire? Vino la Intesa Sanpaolo Bank! Alegi valuta în care vrei să economisești, alegi suma pe care vrei s-o depui lunar, iar în plus ai o dobandă atractiva și acces oricând vrei tu la banii economisiți.

Află mai multe

Depozite la termen

Într-o lume în care totul pare că se schimbă de la o zi la alta, căutăm lucruri care sunt făcute să reziste oricăror situații neprevazute. De aceea, la Intesa Sanpaolo Bank am combinat într-un singur produs siguranța economiilor tale și dobânda avantajoasă.

Află mai multe