• No Suggestions Result

Împreună pentru un mâine mai bun

Ne implicăm pentru binele tuturor.

Responsabilitate socială

Intesa Sanpaolo Bank Romania aparține Grupului Intesa Sanpaolo și se poate spune că în toți acești ani a depus eforturi continue pentru a infunza în ADN-ul său principii sănătoase de business. Banca a adoptat și implementat acțiuni cu impact în comunitate.
Responsabilitatea Sociala Corporativă (CSR) a fost integrată în modelul nostru de business atât prin reglementări primite de la  Banca mamă, cât și printr-o autoreglementare realizata în baza direcțiilor trasate de organizațiile de profil din Romania și determinate de nevoile pe care le identificăm pentru țara noastră.

Banca are o strategie bine pusă la punct dedicată responsabilității sociale, concentrata pe trei mari arii: social, educational și de mediu, pentru fiecare fiind concepute acțiuni punctuale, în funcție de necesitățile identificate. 
Pentru 2020, Banca noastră a acordat o deosebită atenție aspectelor sociale, cu focus pe sistemul medical prin ajutor acordat în tratarea pacienților afectați de noul Coronavirus.

În același timp, dezvoltăm anual proiecte cu impact educațional dedicate celor mici, iar zilnic suntem atenți la consumul responsabil al resurselor, fie că vorbim de apă, curent, combustibil sau printare.
 

Ai nevoie de ajutor?

Servicii de asistență disponibile non-stop

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare necesare funcționării site-ului, analizării performanței, pentru a-ți oferi conținut personalizat după interese și preferințe, precum și pentru activitatea noastră de publicitate online. (Politica de cookies)