• No Suggestions Result

Intesa Sanpaolo își extinde activitatea

Intesa Sanpaolo, Grupul din care facem parte, își extinde activitatea în Romania prin achiziția First Bank


Intesa Sanpaolo a finalizat cu succes achiziția First Bank S.A. (România) de la fondul privat de investiții american J.C. Flowers & Co.

În urma semnării, la 28 octombrie 2023, de către Intesa Sanpaolo S.p.A. și JCF Tiger Holdings S.A.R.L., acționarul majoritar al First Bank S.A., a unui contract de vânzare-cumpărare de acțiuni pentru achiziția a 99,98% din acțiunile First Bank S.A. și după ce a obținut toate aprobările necesare de la toate autoritățile de reglementare relevante, Intesa Sanpaolo a finalizat  achiziția First Bank.

Click aici dacă vrei să citești comunicatul de presă al Grupului Intesa Sanpaolo. 

 

Ne dorim să îți asigurăm în continuare servicii de calitate și siguranța cu care te-ai obișnuit deja.
Înțelegem că s-ar putea să ai întrebări cu privire la impactul pe care această achizitie îl va avea asupra ta. și ne propunem să te ținem la curent cu fiecare etapă a procesului. 

Îîți mulțumim pentru încredere și loialitate. Suntem încântați de acest nou capitol și așteptăm cu nerăbdare să îți oferim mai multe beneficii.

Echipele noastre de asistență pentru clienți sunt bine pregătite pentru a răspunde solicitărilor. De asemenea, este posibil să găsești răspunsuri la întrebările tale în acest document. 


 

 

Ai nevoie de ajutor?

Servicii de asistență disponibile non-stop