• No Suggestions Result

Credit Ipotecar verde

Cu dobândă fixă de 5,79% în primii 3 ani
Destinat exclusiv achiziției unei case prietenoase cu natura

Un credit prietenos cu natura

Protejat

Rate fixe in primii 3 ani

Avantajos

Dobândă redusă, dacă îți aduci venitul la noi

Accesibil

Zero comision analiză dosar*

Suma maximă

400.000 Eur, echivalent în Lei

Alege Creditul Ipotecar Verde destinat exclusiv pentru achizitia unei case prietenoase cu natura si beneficiezi de costuri reduse pentru credit. 

Poți alege între rată de dobândă variabilă pe toata perioada de creditare sau rată de dobândă fixă în primii 3 ani și ulterior variabilă. Regăsești informații complete despre costurile creditului mai jos.

Creditul poate fi utilizat pentru achiziția unei locuințe incadrate in clasa de eficienta energetica A, conform certificatului de eficienta energetica.

Ce primești

 • Rata dobânzii, mai mică dacă îți aduci veniturile la Intesa Sanpaolo Bank
 • Până la 400.000 Euro (echivalent în Lei) suma pe care o poți împrumuta
 • 35 de ani - perioada de creditare

0 Lei comision de analiză dosar, dacă alegi unul din Pachetele de cont curent (ofertele tranzactionale) Start, Plus, Premium sau 600 lei pentru restul pachetelor sau conturi curente.

Important! Variația indicelui de referință, IRCC, în sensul creșterii poate determina creșterea sumei lunare de plată, acestea putând conduce la afectarea posibilității de plată.

Ce criterii trebuie să îndeplinești

 • Vârsta minimă: 21 ani
 • Vârsta maximă la momentul expirării creditului: 65 ani pentru bărbați, 63 ani pentru femei
 • Venitul minim net: venitul minim pe economie
 • Vechime în muncă: 3 luni la actualul angajator și minim 12 luni vechime totală
 • Avans: de la 15%
 • Imobilul achziționat trebuie să fie încadrat în clasa de eficiența energetică A, conform certificatului de eficiență energetică
Alte costuri

Alte costuri

- Încheierea unei asigurări PAD, costul acesteia fiind  130 LEI/an și a unei asigurări facultative a locuinței, costul acesteia fiind indicat de asiguratorul pe care îl alegi și se achită separat de credit. 
- Încheierea Raportului de evaluare cu un evaluator acreditat ANEVAR și agreat de bancă. Costul evaluării este indicat de evaluator, conform listei de prețuri practicate de acesta și îl vei achita separat de credit;
- Costuri notariale aferente ipotecii imobiliare;
- Înscrierea ipotecilor mobiliare la RNPM:  costul este suportat de către bancă


Important! Este necesar să analizezi dacă acest credit și serviciile accesorii propuse sunt adaptate la nevoile și situația ta financiară, pentru a asigura rambursarea creditului.

Asigurări

Asigurări

- Asigurarea obligatorie PAD a locuinței achiziționate prin credit, în condițiile legii (obligatoriu);

Riscuri asigurate prin Polița PAD

 • inundație
 • cutremur
 • alunecări de teren 

- Asigurarea facultativă a locuinței achiziționate prin credit, pentru toate riscurile la cel puțin valoarea indicată de bancă și pe toată durata creditului (obligatoriu);

Riscuri asigurate prin Polița facultativă:

 • incendiu, trăsnet, explozie;
 • inundație, furtună, prabușiri sau alunecări de teren, greutatea zăpezii, cutremur
 • căderea aparatelor de zbor
 • lovirea de către vehicule
 • avarii accidentale
 • furt
 • cădere de corpuri
 • unda sonică
 • riscuri politice
 • vandalism
 • inundație de la vecini

Suplimentar, la solicitarea clientului, pot fi adăugate clauze suplimentare precum asigurarea conținutului (bunuri fără listă), raspundere civilă.

În cazul producerii unuia dintre evenimentele asigurate, poți apela Call Center-ul Groupama, la numarul de telefon: 0374.110.110, pentru a aviza producerea unui eveniment.
În vederea stabilirii dreptului de acordare a indemnizaţiei de asigurare, Beneficiarul asigurării trebuie să transmită la adresa documente@groupama.ro documentele menționate în cadrul Condițiilor de asigurare generale și Condițiilor de asigurare specifice. 

 

Garanții

Garanții

- Ipotecă imobiliară de prim rang asupra imobilului achizitionat prin credit;
- Ipotecă mobiliară asupra soldului creditor al tuturor conturilor prezente și viitoare deschise la bancă;
- Ipotecă mobiliară asupra tuturor creanțelor reprezentând venituri prezente și viitoare;
 

APLICĂ ONLINE

Lasă-ne căteva date despre tine și te vom contacta!

eroare

Am citit Informarea privind protecția datelor, disponibilă aici - Protecția datelor cu caracter personalCardul de credit

Cardul de credit Mastercard Gold

Bucură-te de cardul tău premium și beneficiile asociate!
Exemplu reprezentativ de calcul

Pentru un credit ipotecar verde în valoare de 350.000 LEI, acordat pe o perioadă de 25 ani, rambursabil în 300 de rate lunare egale, dacă se accesează un pachet tranzacțional din ofertă curentă și se încasează venitul în contul curent deschis la Intesa Sanpaolo Bank, costurile sunt următoarele: rata de dobândă variabilă de 8,06% formata din IRCC (5,96% la data de 01.10.2023) + marja fixa de 2.10%, comision de analiza dosar de 0 LEI, costurile de administare cont curent de 0 LEI/luna (cost valabil pe durata detinerii pachetului tranzactional), DAE este 8,60%, suma lunara de plata 2.715,28 LEI, valoarea totala platibila 829.158 LEI care include si polita de asigurare PAD de 130 LEI /an, respectiv 453 LEI/an pentru polita facultativa (valoare estimativa, in ipoteza in care polita este incheiata prin intermediul Bancii).
 
Pentru un credit ipotecar verde în valoare de 350.000 LEI, acordat pe o perioadă de 25 ani, rambursabil în 300 de rate lunare egale, dacă nu se opteaza pentru un pachet tranzactional din oferta curenta si nu se incaseaza venitul in cont curent deschis la Intesa Sanpaolo Bank, costurile sunt urmatoarele: rata de dobanda variabila de 8,56% formata din IRCC (5,96% la data de 01.10.2023) + marja fixa de 2.60%, comision de analiza dosar de 600 LEI, costurile de administare cont curent de 8 LEI/luna, DAE este 9.19%, suma lunara de plata 2.840.46 LEI, valoarea totala platibila 867.311 LEI care include si polita de asigurare PAD de 130 LEI /an, respectiv 453 LEI/an pentru polita facultativa (valoare estimativa, in ipoteza in care polita este incheiata prin intermediul Bancii).
 
Pentru un credit ipotecar verde in valoare de 350.000 LEI, acordat pe o perioada de 25 ani, rambursabil in 300 de rate lunare egale, daca se acceseaza un pachet tranzactional din oferta curenta si se incaseaza venitul in contul curent deschis la Intesa Sanpaolo Bank, costurile sunt urmatoarele: rata de dobanda fixa in primii 3 ani de 5,79%, rata de dobanda variabila incepand cu anul 4 de 8,06% formata din IRCC (5,96% la data de 01.10.2023) + marja fixa de 2.10%, comision de analiza dosar de 0 LEI, costurile de administare cont curent de 0 LEI/luna (cost valabil pe durata detinerii pachetului tranzactional), DAE este 7,87%, suma lunara de plata 2.210,34 LEI in primii 3 ani si 2.669,38 LEI incepand cu anul 4, valoarea totala platibila 798.863 LEI care include si polita de asigurare PAD de 130 LEI /an, respectiv 453 LEI/an pentru polita facultativa (valoare estimativa, in ipoteza in care polita este incheiata prin intermediul Bancii).
 
Pentru un credit ipotecar verde in valoare de 350.000 LEI, acordat pe o perioada de 25 ani, rambursabil in 300 de rate lunare egale, daca nu se opteaza pentru un pachet tranzactional din oferta curenta si nu se incaseaza venitul in cont curent deschis la Intesa Sanpaolo Bank, costurile sunt urmatoarele: rata de dobanda fixa in primii 3 ani de 5,79%, rata de dobanda variabila incepand cu anul 4 de 8,56% formata din IRCC (5,96% la data de 01.10.2023) + marja fixa de 2.60%, comision de analiza dosar de 600 LEI, costurile de administare cont curent de 8 LEI/luna, DAE este 8,29%, suma lunara de plata 2.218,34 LEI in primii 3 ani si 2.783,81 LEI incepand cu anul 4, valoarea totala platibila 829.959 LEI care include si polita de asigurare PAD de 130 LEI /an, respectiv 453 LEI/an pentru polita facultativa (valoare estimativa, in ipoteza in care polita este incheiata prin intermediul Bancii)

DAE nu cuprinde: costul cu evaluarea care va fi achitat direct către evaluator, costul cu înscrierea ipotecii imobiliare în CF care va fi achitat direct către notar, taxa de înregistrare a garanțiilor mobiliare la RNPM, aceasta fiind suportată de către bancă.

 

Ai nevoie de ajutor?

Servicii de asistență disponibile non-stop