• No Suggestions Result

OAMENII SUNT PE PRIMUL LOC. OFERĂ AJUTOR ACUM.

Suport si asistență pentru refugiații din Ucraina. #withPEOPLE

 

 

Noi, cei de la Intesa Sanpaolo am fost mereu alături de oameni în vremuri de criză, bazând-ne pe solidaritatea și talentul angajaților nostri.

Același lucru este valabil și astăzi, în fața crizei umanitare ucraineane.

Copiii, femeile și bărbații ucraineani trec prin momente dramatice și suferințe mari în fiecare oră în aceste zile. Din acest motiv, banca noastră și Grupul Intesa Sanpaolo s-au străduit încă de la început să le ofere asistență refugiaților în toate modurile posibile, colaborând cu asociaţii non-profit care activează direct în zonele cele mai afectate.

Intesa Sanpaolo donează 10 milioane de euro pentru a sprijini organizațiile locale și internaționale care asistă poporul Ucrainei.
Intesa Sanpaolo a fost întotdeauna profund implicată în comunitățile sale, alaturi de oamenii din teritoriile în care își desfășoară activitatea. În calitate de grup bancar lider în Europa, prezent și în Ucraina, grupul donează 10 milioane de euro ca semn real de apropiere, pentru a sprijini proiectele de solidaritate și ospitalitate pentru cei afectați de această criză.


Adresam un apel tuturor să participe și să ofere solidaritate oamenilor printr-un gest simplu de mare valoare.


Oamenii sunt pe primul loc. Oferă ajutor acum. 
 

Intesa Sanpaolo Bank Romania sprijină refugiații din Ucraina astfel:

  • Colectare de fonduri: Banca a creat un cont dedicat în care angajații pot face donații, iar sumele strânse vor fi direcționate către un ONG cu implicare la nivel național. 

 

  • Sprijin pentru colegii din Pravex Bank Ucraina: Cu ajutorul sucursalelor apropiate de punctele de frontieră sau alte puncte din țară și a unui hotline asigurat cu sprijinul a trei colege care vorbesc limba rusa, am gestionat cazarea si am asigurat bunurile necesare pentru mai mulți colegi din cadrul Pravex Bank.

 

  • Colecta de bunuri: în sediul central din București și Arad. Coletele vor fi trimise către ONG-uri locale pentru a fi distribuite în zonele de la graniță sau în zonele de cazare a refugiaților.

 

  • Un pachet de cont curent dedicat, cu ZERO COMISION DE ADMINISTRARE

       

 

Ai nevoie de ajutor?

Servicii de asistență disponibile non-stop

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare necesare funcționării site-ului, analizării performanței, pentru a-ți oferi conținut personalizat după interese și preferințe, precum și pentru activitatea noastră de publicitate online. (Politica de cookies)