• No Suggestions Result

Vino să ne cunoști

Descoperă o lume a posibilităților reale

Noi suntem Intesa Sanpaolo Bank Romania

Intesa Sanpaolo Bank este subsidiara din România a Grupului Intesa Sanpaolo, unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Europa și lider în Italia pe toate zonele de business (retail, corporate și wealth management). Intesa Sanpaolo oferă servicii către 11,9 milioane de clienți din Italia, printr-o rețea de peste 4.200 de unități teritoriale, având cote de piață de peste 12% în majoritatea regunilor Italiei.  Grupul are o prezență internațională strategică, având aproximativ 1.100 de unităti teritoriale și 7,5 milioane de clienți, precum și subsidiare în 12 tări din Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa de Nord și o rețea internațională de specialiști care sprijină clienții corporate în 25 de țări. 

In România banca și-a început activitatea în 1996, ca o bancă locală destinată IMM-urilor,  iar din 2008 a devenit Intesa Sanpaolo Bank, oferind o gamă largă de produse și servicii bancare destinate tuturor segmentelor de clienți.

Ne concentrăm pe relații pe termen lung și oferim produse și servicii de înaltă calitate persoanelor fizice, întreprinderilor mici și mijlocii, precum și marilor corporații.

Ai nevoie de ajutor?

Servicii de asistență disponibile non-stop

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Pentru a afla mai multe, te rugăm să accesezi Politica de cookies.