• No Suggestions Result

Asigurare de sănătate -Spitalizare și chirurgie

Ce primești

Asigurarea de sănătate - Spitalizare și chirurgie,  oferită de partenerul nostru Groupama,  te ajută să acoperi cheltuielile medicale ce pot apărea ca urmare a unui accident sau a unei îmbolnăviri și chiar a recidivei după un prim eveniment, în limita a 20.000 €/an, indiferent dacă alegi servicii medicale într-un spital de stat sau privat sau un furnizor anume,așa cum este partenerul Groupama, Regina Maria.

Chiar dacă ești asigurat al sistemului public de sănătate, poate ai și un abonament medical privat oferit de angajator, e bine să ai și o asigurare de sănătate.

Ambele sunt produse care îți conferă grade diferite de acoperire, de cele mai multe ori pentru servicii medicale complementare.
Abonament medical privat: în principal, acesta este un instrument preventiv, ce oferă acces în clinici pentru consultații, analize de laborator și investigații și reduceri pentru serviciile medicale mai complexe, pe care îl folosim pentru diagnosticarea și tratarea unor afecțiuni minore.
Asigurarea de sănătate: este un produs ce vine în completarea abonamentului medical și este ideal pentru situațiile medicale care necesită spitalizare sau chirurgie; În lipsa ei, dacă tu sau cei dragi ați avea nevoie de o interventie chirurgicala, costurile acesteia vor trebui suportate de catre tine si familia ta.

Pentru mai multe detalii consultă pliantul dedicat, disponibil mai jos. 

APLICĂ ONLINE

Lasă-ne datele tale de contact și te sunăm înapoi!

eroare

Am citit Informarea privind protecția datelor, disponibilă aici - Protecția datelor cu caracter personalAi nevoie de ajutor?

Servicii de asistență disponibile non-stop