• No Suggestions Result

Noutăți

Ziua Mondiala a Mediului - 5 iunie

An de an, Intesa Sanpaolo Bank Romania, alaturi de colegii din Grup, alege sa sarbatoreasca Ziua Mondiala a Mediului printr-un mod mobilizator pentru echipa sa si nu numai.
In 2021, accentul se pune pe restaurarea planetei, facandu-o mai curata, mai verde, mai sustenabila, dupa mai mult de un an de pandemie. 
Experimentam inca intr-un scenariu global ciudat, atipic si am invatat, acum mai mult ca niciodata, cat de important este sa traim pe o planeta sanatoasa si durabila. 
Ziua Mondiala a Mediului reprezinta si de aceasta data o ocazie de a constientiza ca trebuie sa actionam si sa ne luam angajamentul acesta pe termen lung, ca un gest reflex. 
La nivel intern, sub umbrela oficiala a acestei Zile, REIMAGINE. RECREATE. RESTORE. angajatii Bancii se implica in actiuni de reciclare ale obiectelor folosite in mod curent in pandemie.

https://www.worldenvironmentday.global/
 

Global SME Finance Awards 2021

Mențiuni de onoare pentru Intesa Sanpaolo

Intesa Sanpaolo primește mențiuni de onoare pentru „Inovația de produs a anului” și „Inovatorul digital responsabil al anului” în cadrul Global SME Finance Awards 2021, care recompensează instituțiile financiare și companiile fintech care susțin creșterea IMM-urilor în furnizarea de produse și servicii dedicat lor.
Premiile Global SME Finance sunt promovate de SME Finance Forum, organizat de International Finance Corporation (IFC), parte a Grupului Băncii Mondiale. SME Finance Forum gestionează o rețea globală de peste 220 de instituții financiare și companii de tehnologie.
Mențiunile de onoare primite de Intesa Sanpaolo privesc următoarele domenii:
• „Inovația de produs a anului” pentru produsele Circolante Impresa Smart și Confirming. Primul este un împrumut pe termen scurt care poate fi contractat de companie direct online pentru reaprovizionarea și reechilibrarea acoperirii ciclului de producție. Platforma International Confirming este o platformă de finanțare a lanțului de aprovizionare complet digital, care se va extinde curând și la Divizia Bănci Subsidiare Internaționale (ISBD) a Grupului, care include bănci care operează în Europa Centrală și de Sud-Est.
• „Inovatorul digital responsabil al anului” pentru Programul de Transformare Digitală a Afacerilor al băncii din Italia, care permite, de asemenea, clienților să interacționeze eficient cu banca de la distanță, cu avantaje în termeni de bani și timp.
 

Ai nevoie de ajutor?

Servicii de asistență disponibile non-stop