• No Suggestions Result

Noutăți

Ziua Mondiala a Mediului - 5 iunie

An de an, Intesa Sanpaolo Bank Romania, alaturi de colegii din Grup, alege sa sarbatoreasca Ziua Mondiala a Mediului printr-un mod mobilizator pentru echipa sa si nu numai.
In 2021, accentul se pune pe restaurarea planetei, facandu-o mai curata, mai verde, mai sustenabila, dupa mai mult de un an de pandemie. 
Experimentam inca intr-un scenariu global ciudat, atipic si am invatat, acum mai mult ca niciodata, cat de important este sa traim pe o planeta sanatoasa si durabila. 
Ziua Mondiala a Mediului reprezinta si de aceasta data o ocazie de a constientiza ca trebuie sa actionam si sa ne luam angajamentul acesta pe termen lung, ca un gest reflex. 
La nivel intern, sub umbrela oficiala a acestei Zile, REIMAGINE. RECREATE. RESTORE. angajatii Bancii se implica in actiuni de reciclare ale obiectelor folosite in mod curent in pandemie.

https://www.worldenvironmentday.global/
 

Ai nevoie de ajutor?

Servicii de asistență disponibile non-stop

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare necesare funcționării site-ului, analizării performanței, pentru a-ți oferi conținut personalizat după interese și preferințe, precum și pentru activitatea noastră de publicitate online. (Politica de cookies)