• No Suggestions Result

News

World Environment Day - June 5

Every year, Intesa Sanpaolo Bank Romania, together with its colleagues from the Group, chooses to celebrate World Environment Day in a mobilizing way for its team and not only.
In 2021, the focus is on restoring the planet, making it cleaner, greener, more sustainable, after more than a year of pandemic.
We are still experimenting in a strange, atypical global scenario and we have learned, now more than ever, how important it is to live on a healthy and sustainable planet.
World Environment Day is once again an opportunity to realize that we must act and make this long-term commitment, as a reflex gesture.
Internally, under the official umbrella of this Day, REIMAGINE. RECREATE. RESTORE. the Bank's employees are involved in recycling actions of the objects currently used in the pandemic.

https://www.worldenvironmentday.global/

Global SME Finance Awards 2021

Mențiuni de onoare pentru Intesa Sanpaolo

Intesa Sanpaolo primește mențiuni de onoare pentru „Inovația de produs a anului” și „Inovatorul digital responsabil al anului” în cadrul Global SME Finance Awards 2021, care recompensează instituțiile financiare și companiile fintech care susțin creșterea IMM-urilor în furnizarea de produse și servicii dedicat lor.
Premiile Global SME Finance sunt promovate de SME Finance Forum, organizat de International Finance Corporation (IFC), parte a Grupului Băncii Mondiale. SME Finance Forum gestionează o rețea globală de peste 220 de instituții financiare și companii de tehnologie.
Mențiunile de onoare primite de Intesa Sanpaolo privesc următoarele domenii:
• „Inovația de produs a anului” pentru produsele Circolante Impresa Smart și Confirming. Primul este un împrumut pe termen scurt care poate fi contractat de companie direct online pentru reaprovizionarea și reechilibrarea acoperirii ciclului de producție. Platforma International Confirming este o platformă de finanțare a lanțului de aprovizionare complet digital, care se va extinde curând și la Divizia Bănci Subsidiare Internaționale (ISBD) a Grupului, care include bănci care operează în Europa Centrală și de Sud-Est.
• „Inovatorul digital responsabil al anului” pentru Programul de Transformare Digitală a Afacerilor al băncii din Italia, care permite, de asemenea, clienților să interacționeze eficient cu banca de la distanță, cu avantaje în termeni de bani și timp.
 

Need help?

Customer support services available 24/24