• No Suggestions Result

Să ajutăm planeta să dureze mai mult

Conteaza pentru tine, conteaza pentru noi: protejarea viitorului planetei noastre

ZIUA MONDIALA A MEDIULUI

Intesa Sanpaolo Group este prima bancă din Europa, a doua din lume și singura din Italia, plasata in topul  celor mai sustenabile 100 de companii listate la bursă din lume în cadrul Corporate Knights Global 100. Astfel suntem pe locul 59 din peste 6.000 de companii analizate pe baza a 25 de indicatori de performanta ESG (mediu, social și guvernanță), cum ar fi sustenabilitatea mediului, atenția acordată resurselor umane, egalitatea de gen, veniturile din produse, servicii și investiții ESG.

Fiind unul din cele mai mari grupuri bancare internationale, suntem conștienți de impactul semnificativ asupra contextului social și de mediu în care ne desfășurăm activitatea. Alegem să acționăm nu doar în scopul obținerii  profitului, ci cu obiectivul de a obține profit pe termen lung și pentru comunitate. Doar împreună putem contribui la reducerea impactului unor fenomene precum schimbările climatice și inegalitățile sociale.

Dorim să construim un viitor care să favorizeze/sustina/incurajeze dezvoltarea durabilă în favoarea mediului, a generațiilor tinere și a unei societăți cu adevărat incluzive.
Aceasta este esența sustenabilității noastre.

Intesa Sanpaolo Bank Romania, alături de  celelalte subsidiare ale Grupului, se implica activ pentru a sarbatori   Ziua Mondiala a Mediului , 5 iunie 2023

Vezi mai jos inițiativele noastre:

Să ajutăm planeta să dureze mai mult decăt o sticlă de plastic! Contează pentru tine,contează pentru noi: protejarea viitorului planetei noastre. 
 

Ai nevoie de ajutor?

Servicii de asistență disponibile non-stop